Cam Cam designer og producerer møbler, herunder puslebord som kan laves til et opbevarings møbel/kommode, når du ikke skal bruge puslebordet mere.

Desuden fås en seng og bænk i samme smukke harlequin design. Alle møblerne fås i 2 farver, nemlig grå og hvid.

New
Cam Cam Opbevaringsmøbel – Lysegrå – OneSize – Cam Cam Kommode
Original price was: 1.399,95 kr..Current price is: 839,97 kr..
-40%
Produkt kategorier

MERE OM CAM CAM MØBLER

Børneværelset vil blive super flot og moderne med de fine møbler fra Cam Cam Copenhagen. De er specielt kendte for deres flotte og unikke harlequin design, som er et mønster i måden træet er samlet på. Det ligner små krydser og er utrolig flot og en smule romantisk.

Pift børneværelset op med seng, bænk eller puslebord fra Cam Cam i flot hvid eller grå farve. Farverne gør det muligt at have møblet på pigeværelset og drengeværelset og du kan derfor også lade det gå i arv. Møblerne er holdbare og i rigtig god kvalitet – du vil derfor uden tvivl kunne bruge det igen, når en lille ny kommer.

 

SENG TIL BØRN FRA CAM CAM

De flotte senge kan reguleres i højden i forhold til hvor gammel barnet er. Det er klart en fordel at hæve sengen, så du ikke skal bukke dig ned hver gang barnet skal op eller ned i sengen. Jo ældre barnet bliver kan du forme sengen til barnet. Siderne/tremmerne kan tages af, når dit barn er klar til selv at gå ud og ind af sengen. Hvis du vil skifte lagen, så kan tremmerne også tages af og du kan nemmere komme til. Tremmerne sidder fast med børnesikring, fordi Cam Cam altid tænker på sikkerheden.

Sengen er utrolig flot og du vil ikke fortryde dit køb.

 

BØRNEBÆNK I HARLEQUIN DESIGN

En bænk til dit barn er en god opbevaringsmulighed. Sædet fungerer nemlig som et låg til kassen der er under, hvori du kan ligge sengetøj, bamser eller andet legetøj. Låget er sikkerhedstestet og lukker langsomt i, så barnet ikke får fingrene i klemme.

Ryglænet er i harlequin design og den passer derfor rigtig godt til sengen og reolen fra Cam Cam. Den fås også i samme farver og er derfor perfekt til både drengeværelse og pigeværelse.

Bænken er robust og kan sagtens holde til at barnet sidder på den og leger. Den kan også bruges som bord, hvor barnet kan sidde på gulvet og fx tegne i sin tegnebog med bænken som bordplade.

 

2 I 1 PUSLEBORD OG KOMMODE

Det er super smart med denne kommode, fordi du selv bestemmer hvad den skal bruges til. Du kan nemlig trække en udtrækningsplade ud, som sidder under den øverste plade. Når du får gæster, kan du fx hurtigt gemme puslebordet væk og stille en blomst eller lignende på bordet så det ligner en kommode.

Når barnet ikke skal skiftes længere og i ikke har behov for et puslebord, så behøver i ikke at skille jer af med puslebordet – i lader bare være med at bruge udtrækningspladen. Det er super smart og bæredygtigt. De smukke farver gør at I sagtens kan have kommoden i stuen eller andre steder i huset. Harlquin designet ses på lågerne og er utrolig flotte.

 

Møbler til børneværelset

Med møbler fra Cam Cam kan du uden tvivl indrette et rigtig flot børneværelse til pige eller dreng. Du kan skabe et sammenhængende look ved at have de forskellige møbler med harlequin mønsteret.

På trods af at barnet bliver ældre og større, så vil møblerne ikke gå af mode.