Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Stofbleer & Sutteklude

Stofbleer er hvad vi betegner som et universelt ”værktøj” til dit barn. Den primære funktion vores børn har brugt den til, er som putteklud. De kan simpelthen ikke falde i søvn, hvis de ikke har deres stofble til at putte ind til. Andre børn foretrækker en suttekluds bamse at putte sig ind til, du finder derfor også Teddykompaniets populære diinglisar serie med putteklude i denne kategori, som er super bløde putteklude, som slet ikke er til at stå for.

NyhedFABELAB putteklud - Rosa kanin
FABELAB putteklud - Rosa kanin
175,00
Cam Cam putteklud - Swan
Cam Cam putteklud - Swan
199,00
Tilbud (Spar 25 %)Petit by Sofie schnoor stofbleer - Grå aber(3pak)
Petit by Sofie schnoor stofbleer - Grå aber(3pak)
DKK179,00134,25
Tilbud (Spar 25 %)Petit by Sofie schnoor stofbleer - Rosa hundehvalpe(3pak)
Petit by Sofie schnoor stofbleer - Rosa hundehvalpe(3pak)
DKK179,00134,25
Tilbud (Spar 30 %)Økologiske stofbleer fra Sebra - Blå - In the sky (3stk)
Økologiske stofbleer fra Sebra - Blå - In the sky (3stk)
DKK129,0090,30

Andre brugsfunktioner for en stofble

Andre ting du kan bruge stofbleer til, er som hagesmæk, eller en bøvseklud. Det er perfekt at binde en stofble rundt om halsen når dit barn skal spise – det dækker det meste af kroppen, og du har en klud lige ved hånden til at tørre efter med.

Du har også brug for stofbleer når du ammer – enten til at ligge over dit bryst når du er ude i byen, eller når dit barn bøvser og der kommer lidt overskydende modermælk op.

Den er også ideel til at skærme af for solen, fx. når dit barn putter i barnevognen og solen skinner fra en skyfri himmel.

Sovedyret har stofbleer fra Katvig, Småfolk, Sebra og Ej Sikke Lej. Du kan købe dem i mange forskellige farver, og med spændende motiver. Alle vores stofbleer er i 100% bomuld, kan kogevaskes og selvfølgelig komme i tørretumbleren for at blive ekstra bløde.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.