• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Stofbleer & Sutteklude

Stofbleer er hvad vi betegner som et universelt ”værktøj” til dit barn.

Den primære funktion vores børn har brugt den til, er som putteklud. De kan simpelthen ikke falde i søvn, hvis de ikke har deres stofble til at putte ind til. Andre børn foretrækker en suttekluds bamse at putte sig ind til, du finder derfor også Teddykompaniets populære Diinglisar serie med putteklude i denne kategori. 

Du finder både almindelige og økologiske stofbleer hos Sovedyret.

Stofbleer
NyhedStobleer fra Sebra - Mixed(7stk)
Stobleer fra Sebra - Mixed(7stk)
289,00
NyhedNusseklud fra Liewood - Sandy dog
Nusseklud fra Liewood - Sandy dog
149,00
NyhedRoommate nusseklud - Løve
Roommate nusseklud - Løve
149,00
NyhedNusseklud fra Liewood - Pineapple
Nusseklud fra Liewood - Pineapple
149,00
NyhedNusseklud fra Liewood - Peach
Nusseklud fra Liewood - Peach
149,00
Sommer (20 %)Nusseklud fra Konges sløjd - Sienna kanin
Nusseklud fra Konges sløjd - Sienna kanin
DKK149,00119,20
Sommer (40 %)That´s mine stofbleer - Mini flower blue(2pak)
That´s mine stofbleer - Mini flower blue(2pak)
DKK149,0089,40
Sommer (15 %)Konges sløjd stofbleer - Buttercup rosa(3-pak)
Konges sløjd stofbleer - Buttercup rosa(3-pak)
DKK129,00109,65
Sommer (25 %)Marmar stofbleer - Off white med struktur(4pak)
Marmar stofbleer - Off white med struktur(4pak)
DKK199,00149,25
Sommer (25 %)Berry air stofbleer fra Marmar(4-pak)
Berry air stofbleer fra Marmar(4-pak)
DKK199,00149,25
Sommer (40 %)Nusseklud fra That´s mine - Jordbær
Nusseklud fra That´s mine - Jordbær
DKK149,0089,40
Sommer (40 %)Nusseklud fra That´s mine - Citron
Nusseklud fra That´s mine - Citron
DKK149,0089,40
Sommer (25 %)Liewood stofbleer - Confetti Yellow - 3-PAK
Liewood stofbleer - Confetti Yellow - 3-PAK
DKK190,00142,50
Sommer (13 %)Hvide pippi stofbleer - 10 stk - TILBUD
Hvide pippi stofbleer - 10 stk - TILBUD
DKK200,00175,00

Andre brugsfunktioner for en stofble

Andre ting du kan bruge både oekotex og økologiske stofbleer til, er som hagesmæk, eller en bøvseklud. Det er perfekt at binde en stofble rundt om halsen når dit barn skal spise – det dækker det meste af kroppen, og du har en klud lige ved hånden til at tørre efter med.

Du har også brug for stofbleer når du ammer – enten til at ligge over dit bryst når du er ude i byen, eller når dit barn bøvser og der kommer lidt overskydende modermælk op.

Den er også ideel til at skærme af for solen, fx. når dit barn putter i barnevognen og solen skinner fra en skyfri himmel.

Sovedyret har stofbleer fra Katvig, Småfolk, Sebra og rigtig mange nye kommer til hele tiden. Det er populære mærker som Konges Sløjd, Freds World, Soft Gallery og Cam Cam. Husk at tjekke tilbage en gang imellem og se de nyeste mærker der har lavet økologiske stofbleer. 

Du kan købe dem i mange forskellige farver, og med spændende motiver. Alle vores stofbleer er i 100% bomuld, mange af dem økologiske, de kan kogevaskes og selvfølgelig komme i tørretumbleren for at blive ekstra bløde.

Mere om stofbleer

En stofble kan bruges til utrolig mange ting, derfor har de fleste nye forældre også allerede købt dem inden barnet kommer til verden.

Men kender du egentlig til alle de super smarte muligheder, som bleerne giver dig som forældre? 

Stofbleer kan købes i alverdens farver, mønstre, økologisk materiale, store, små osv. der findes ingen grænser. Stofbleerne kan også købes i alt lige fra supermarkeder til butikker med babyudstyr f.eks. hos sovedyret.dk. 

De til babyer kan købes i økologisk bomuld, hvilket mange forældre foretrækker. På denne måde, sikre du dig, at stofbleen ikke indeholder materialer og stoffer, som er skadelige for barnet. 

En stofble kan bruges som det mange kalder en nusseklud. En nusseklud giver tryghed til barnet, både når barnet sover men også f.eks. når barnet er i dagplejen eller vuggestuen. Stofbleer dufter ofte af hjemmet og dette gør babyen tryg. Mange lader også deres babyer sove med stofbleen, sådan barnet falder trygt i søvn. 

Stofbleerne kan også bruges til mere praktiske ting f.eks. som smæk ved spisetid. Stofbleerne kan vaskes ved høje temperaturer, hvilket gør dem utrolig anvendelige som smæk ved indtagelse af maden. Det kan anbefales, at have stofbleer som kun bruges til dette - på denne måde behøver du ikke tænke på, om din baby får en plettet stofble med i dagplejen fordi den er brugt til spisetid. 

Ja en stofble kan egentlig bruges til de fleste ting, mange vælger også at svøbe deres barn i en stofble efter fødslen. På denne måde føler barnet sig tryg, samtidig med at barnet holder på varmen. Det er en oplagt metode. 

Når barnet lige er blevet født, kan det også være en god idé at bruges en stofble som en klud under amningen.

En stofble er også oplagt, at have i pusletasken. Stofbleen kan bruges til at lægge under barnet, hvis den bliver snavset så kan den altid vaskes. 

Derudover er de gode til, at lægge over skulderen når barnet f.eks. gylper efter indtagelse af mad. På denne måde undgår du forhåbentlig, at du skal skifte tøj - men smid da blot stofbleen i vaskemaskinen i stedet.

Når solen står højt på himlen, så bliver det varmt i barnevognen. Her er det også smart at have en stofble parat. Når dynen er for varm, men det er for koldt uden noget over babyens ben - så kan du igen benytte dig af en stofble. Stofbleen lægges over barnet ligesom en dyne, på denne måde er det hverken for varmt eller for koldt for barnet. 

Stofbleen kan også bruges som solafskærmning i barnevognen, sæt den blot fast i åbningen af barnevognen. Der vil stadig komme luft ind i barnevognen, men du undgår at solen skinner direkte ind i babyens ansigt. 

Stofbleerne er blevet utrolig moderne, derfor kan du også få dem i alle priser og farver. Endda designermærker til babyer er begyndt at lave smarte stofbleer f.eks. med dyreprint, motiver og mønstre på. Så du kan finde en stofble, som passer til dit barns outfit. Så ud og køb en til din baby! 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.