• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Barselskurve

Vi har barselskruve til drenge og piger, og endda i unisex farver, hvis man ikke kender kønnet inden fødslen.

Barselskurvene er fyldt med lækre ting til den lille dreng eller pige, bl.a. stofbleer, natdragter, bøger eller bamser. Kurvene er lavet i filt, og er i enten pige (Lilla eller pink) eller drengefarve (Grøn). Kurvene er en oplagt barselsgave idé eller dåbsgave idé.


Problemer med at købe barselsgave / dåbsgave?

Barselskurven er nem at give - du bestiller den bare, jeg pakker den pænt ind og sender, og du har en gave klar til det kommende lille vidunder.

Det kan ofte være svært at komme i tanke om, hvad man skal give i barselsgave, fordi mange forældre selv køber det de står og mangler. Derfor har vi lavet en kurv, som indeholder babyting, som ikke kan undværes. 

Pige gaven indeholder Cam Cam stofble, en bog om Totte og Lotte, vaskeklud, tøset plakat og knage med sovende øjne fra Bloomingville. Farverne er selvfølgelig rosa og derfor meget piget. 

Drenge gaven indeholder Jungleplejen som er en bog Sovedyret selv har lavet, Cam Cam stofble og vaskeklude samt en æske til den nyfødstes tænder. Prikken over i'et er den flotte plakat fra Bloomingville, som er af en elg på en helikopter. 

Er du usikker på havd kønnet bliver, så kan har vi udviklet en gavekurv som er unisex - altså passer til begge køn. Her får du rangle bamse fra Konges Sløjd som ligner en kanin, 4 stk vaskeklude fra Pippi, 2 stofbleer med kanin-nulreøre og en bog om Meyia og Alvin. Farverne er neutrale og barnet vil elske sagerne. 

En barselsgave skal gerne se personlig ud, og med disse kurve vil det uden tvivl ligne at du har nøje udvalgt de forskellige ting. Men gaven vil den nybagte mor have ting til børneværelset, til pulsetiden og til at få barnet til at falde i ro.

Hvis du har særlige ønsker til en barselsgave

Du kan altid kontakte mig hvis du har særlig ønsker til en barselskurv, så finder vi selvfølgelig ud af at stykke en særlig gave sammen. Skriv til mig på: camilla@sovedyret.dk

Så kan vi sammen tale om, hvad du netop har brug for, når du skal give en barselsgave eller dåbsgave. 

Pakken bliver naturligvis pakket gratis ind så du ikke skal tænke på andet end huske at have den med til dåben eller babyshower. 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.