Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Om Sovedyret

Velkommen til Sovedyret, et familieforetagende: Far Brian, Mor Camilla, Storesøster Luna Liv & Nova Nynne.

Sovedyrets familie

Sovedyrets støbeske:

Mor Camilla tager en dag på loppemarked, og kommer hjem med dagens køb, et hæklet sovedyr med lang snude. Pigerne er vilde med Sovedyret, og forældrene ligeså. Far Brians iværksætterhjerne, sætter selvfølgelig i gang. Lad os få produceret flere af dem, måske andre vil elske den ligeså højt som os. Dette, kombineret med et savn om et sted på nettet, vi kan købe alt der hører natten til, gik ideen om en webshop med GODNAT-temaet, med det kære Sovedyr som frontfigur, i luften.

En dejlig dame vi kender, starter straks hækleriet, og en ny webshop skulle fødes 1. august 2012. Alle vores favoritmærker findes i shoppen, bl. Småfolk, Smallstuff, Roommate, Sebra, Katvig, Ej sikke lej, Molo & Danefæ. Vi håber du finder din personlige favorit heriblandt.

Navnet, Sovedyret, håber vi siger næsten det hele. Webshoppen er en niche webshop, som har stor fokus på lækre GODNAT-sager til de mindste (0-6 år). Vi har altså kun produkter der relaterer sig til, når dit barn skal sove. Udvalget spænder lige fra sovedyr (hæklede), sengetøj, sengerande, sengetæpper, dyner, puder, lagener, sengehimmel, senge, madrasser, stofbleer, nattøj, undertøj, uroer med og uden musik, ammepuder, puslepuder, morgenkåber, håndklæder og natlamper. Vi gør os stor umage for at have et stort og bredt udvalg i tilbehør til natten, især inden for sengetøjskategorien, hvor vi hele tiden udvider med nye mærker.

Sovedyrets koncept bygger også på det brede udvalg i designs der passer sammen, dvs. hvis du har forelsket dig i en ammepude, bør samme design også være, at finde i sengetøj, sengerand eller sågar natdragt. Vi udvider løbende med produkter der relaterer sig til GODNAT.

Du kan også følge mere personligt med på Sovedyrets Hule. Her er det Camilla der blogger.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.