Cam Cam har lavet 3 fine sengehimle som kan bruges i hyggehjørnet, ved sengen eller hvor du ellers synes.

Kun fantasien sætter grænser. Himlen findes i 4 smukke farver : Dot grey, dot offwhite, dot blue mist og dot rose.

Produkt kategorier

SENGEHIMMEL FRA CAM CAM COPENHAGEN

En sengehimmel er en god måde til at skabe hygge og harmoni på et børneværelse. Der er ingen regler for, hvor gammel man skal være for at bruge en sengehimmel. Det kommer helt an på, hvoran man ønsker at indrette sit værelse og hvor romantisk det må være. En sengehimmel giver nemlig utrolig meget romantik, fordi det skaber hygge og afslapning.

Sengehimlen er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld og er derfor utolig lækkert og godt for dit barn. Stoffet minder om det tynde stof vi kender fra stofbleer. Det er let og lækkert at se på. I toppen er en metalring, som skaber det hule rum.

 

SENGEHIMMEL TIL PIGE ELLER DRENG

Cam Cam laver utrolig flotte sengehimler, som alle har små prikker. De fås i 4 søde farver; grå, råhvid, duset blå og rosa. Der er derfor en til både pige og dreng.

De flotte farver kan bruges til de fleste værelser, hvor specielt hvid og grå egner sig rigtig godt til begge køn og kan derfor gå videre i arv, uanset om det er en pige eller en dreng. Deler børnene værelse, så er hvid og grå også en oplagt mulighed for at skabe en sammenhængende stil. Men ønsker man i stedet at dele værelset lidt op, så kan man med fordel give pigen en rosa sengehimmel og drengen en blå. Så kan de næsten ikke blive i tvivl om, hvilken seng der tilhører hvem.

 

HVOR SKAL EN SENGEHIMMEL HÆNGE

Det er helt op til dig, hvor i værelset du synes den skal hænge. Som navnet antyder, så hænges den ofte over sengen, specielt ved hovedenden, så man kan trække det lange stof hen over senge og skabe en lille hule.

Man kan også hænge den i et hjørne og bruge den som et telt, hvor barnet kan lege indeni. Det giver en anden form for hygge og invitere mere til leg end til afslapning.

Hvis dit barn er helt lille, så kan det ind imellem trænge til at blive afskærmet fra hverdagens travlhed og larm. Derfor er en sengehimmel et oplagt valg, fordi den kan hænges over vuggen eller tremmesengen og du kan lukke så meget til, som du ønsker så barnet kan få ro og fred. Hav gerne en lille åbning, hvis du er bange for at barnet får det for varmt. Det burde dog ikke være tilfældet med Cam Cam sengehimler, fordi de er tynde og åndbare. At skærmet barnet af med en sengehimmel kan få barnet til at falde hurtigere til ro, fordi der ikke er alverdens ting omkring en at kigge på.