Mange børn elsker at lege med dukketøj, og hvis de har deres egne dukker, skal de selvfølgelig også have et sæt sengetøj. Det kan være lidt af en udfordring at finde det helt rette dukkesengetøj, men heldigvis er der mange gode muligheder på markedet i dag.

Det udvalg af dukkesengetøj kan du finde lige her.

Nyhed
-30%
Nyhed
Nyhed
-40%
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Typer af Dukkesengetøj

Det første du skal have styr på når du skal finde det bedste sengetøj til din datters eller søns dukke er sammensætningen af stoffet. Det er vigtigt at tage hudens sensitivitet i betragtning. Derfor anbefaler vi produkter lavet af bomuld der er oeko-tex certificeret eller økologisk bomuld – dette vil mindske risikoen for irritation og allergisk reaktion.

Noget andet du skal tage stilling til, er printet på sengetøjet. I dag kan man få mange forskellige designs i alt fra lyse pastelfarver til lyse farver der passer perfekt ind i ethvert børneværelse. Nogle designs inkluderer karakterfigurer eller magiske motiver.

Til sidst skal du beslutte om man ønsker et sengesæt bestående af dyner, lagner, puder og tæpper eller blot dyner og lagner – prisen kan variere meget alt efter hvad der er inkluderet i produktet!