Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Stofbøger

En stobog er med til at stimulere dit barn og det gør dem ofte træt. Stofbøger kan fås hvor den ligner en rigtig bog eller hvor den kan foldes ud og bruges som sengerand eller barnevognsrand. 

sovedyret har stofbøger fra mange af de populære mærker og fås til både piger og dreng. Det er  bare med at finde din favorit.

Stofbøger

Stofbog fra kendte mærker

Hos Sovedyret kan du købe stofbøger fra bl.a Cam Cam, Liewood, Konges Sløjd, Done by Beer, Sebra og Born Copenhagen. 

De er alle hver i sær super flotte og unikke på hver sin måde. Stofbøgerne fås i forskellige farver og der er altså både til piger og drenge eller endda neutrale/unisex. 

Stofbøgerne har forskellige størrelser og du vil under hvert produkt kunne læse om størrelser og andet relevant.

Stofbog til barnevogn 

Du er så heldig at nogle af stofbøgerne kan foldes ud, så de kan ligge langs barnevognen mens du er ude og trille med den lille. Her kan barnet kigge på de mange illustrationer der ofte er på stofbøgerne. Det giver liv og stimulere barnet. En barnevogn kan være kedelig at kigge på, mens man ligger deri, men med en barnevognsrand kan man gøre det lidt lækkert. Det vil sikkert gøre de andre mødre misundelige. 

Du kan også få en stofbog, som ikke foldes ud og bliver lang men som i stedet fungere som en almindelig bog - altså med sider. Den kan også sagtens tages med i barnevognen, så dit barn har noget at kigge på og nulre med mens I er på farten. 

Stofbog til billeder 

Liewood har lavet en smart lille fotobog ud af stof, hvori der kan være billeder af familien eller andre smukke ting. Barnet kan bladre frem og tilbage og nyde synet. Måske dit barn hurtigt får hjemve og derfor har brug for at kunne kigge billederne igennem, så barnet igen føler sig tryg. 

Fotobogen er lavet af stof og er med plastiklommer, som beskytter billedet fra savl og snavs. 

Aktivitetsbog til børn 

Med en stofbog kan dit barn holde dig beskæftiget i lang tid. Specielt hvis det er en bog, som er interessant. Mange af bøgerne er med raslende papir indeni, og det giver lyd hver gang barnet røre ved stofbogen. Den giver altid ikke kun stimulering til synet men også til hørelsen og barnet vil undre sig over, hvor lyden kommer fra. 

Stofbøgerne er ofte med små aktiviteter på siderne, hvor der kan løftes, hives eller røres ved forskellige ting. Det er god akitivtet og dit barn med sikkert elske at have sådan en bog hos sig. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.