• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Tæpper & puder

Hos Sovedyret har vi et fint udvalg i sengetæpper og puder, som bl.a. kan pynte fint på sengen, når dit barn ikke sover i sengen. Tæpperne kan også bruges som ekstra tæppe der kan lune om vinteren i barnevognen.  

Bomuldstæpperne er også gode til at putte baby med på en varm sommerdag, hvor dynen bliver for varm.

Tæpper og puder
NyhedMarmar babytæppe - Rose bouquet
Marmar babytæppe - Rose bouquet
249,00
NyhedMarmar babytæppe - Rose sand
Marmar babytæppe - Rose sand
249,00
Tilbud (40 %)Vægtæppe fra Ferm Living - Tiger
Vægtæppe fra Ferm Living - Tiger
DKK599,00359,40
Tilbud (40 %)Vægtæppe fra Ferm living - Isbjørn
Vægtæppe fra Ferm living - Isbjørn
DKK599,00359,40
Tilbud (40 %)Vægtæppe fra Ferm living - Leopard
Vægtæppe fra Ferm living - Leopard
DKK599,00359,40
Play & go tæppe - Pile
Play & go tæppe - Pile
279,00
Tilbud (40 %)Liewood muslin tæppe - Yellow mellow
Liewood muslin tæppe - Yellow mellow
DKK319,00191,40
Play & go tæppe - Swan
Play & go tæppe - Swan
279,00
Play & go tæppe - Whale
Play & go tæppe - Whale
279,00
NyhedGulvtæppe fra OYOY - Zorro Kat
Gulvtæppe fra OYOY - Zorro Kat
699,00

Få en flot seng når du ikke sover

Mange voksne vil gerne (når de husker det og har tid) rede deres seng pænt med et tæppe og en pude eller to. Samme mulighed skal dit barn selvfølgelig også have. Vi har derfor sengetæpper og andre pynteting til sengen, så det kan se godt ud, når I fx får gæster.

Sengetæppet kan med fordel også bruges til andre ting, såsom legemadras, så barnet ikke skal ligge direkte ned på det kolde gulv eller græs. Det er derfor en god idé at have et underlag, som barnet kan lege på.  

Tæpperne og puderne kan også bruges til andet end at rede seng med. Tæppet kan bruges i barnevognen eller hvis dynen er for varm en sommerdag, så dit barn ikke får det for varmt. Væk med dynen og ind med et lækkert tæppe. 

Sovedyret har det fineste lir til dit barns seng fra danske mærker som Sebra, Smallstuff, Müsli, Blommingville, Roommate og Småfolk.

Vi har tæpper som minder lidt om stofbleer, men bare i ekstrem stor størrelse. Tæppet kan også fås i strikket form, som giver hygge og varme. Tæpperne fås i mange forskellige farver 

Dit barn kan bruge tæppet som ekstra dyne, når kulden nærmer sig. De fine tæpper kan også sagtens bruges som sengetæppe, fordi de alle er super flotte at have liggende og vil kun pynte på sengen. 

Du kan også finde tæpper som har ekstra fyld og som er kanon dejlige at ligge på, når babyen ligger og tumler rundt på gylvet. Det kan være godt at lægge en tæppe under babyen, fordi gulvet er hårdt og koldt og barnet kan finde på at spise små krummer og lignende. 

De fineste puder

Du kan få en masse forskellige puder til barnets seng eller som sovedyr. Puderne er nemlig ofte formet som noget sødt, som for eksempel aber, traktor eller andet, som barnet kan relatere til. De fås i mange forskellige farver til både piger og drenge. Puden kan også tages med i barnevognen, så dit barn har noget at støtte op af, hvor han eller hun skal sidde lidt op og behøver derfor ikke kun fungere som pyntepuder. 

Legetæpper med nem oprydning

Vi er så heldige også at have Play & Go, som er en tæppe, der kan samlet sammen og gemme alt legetøjet inde i. Det giver derfor børnene mulighed for at tage alt deres legetøj med ud på midten af værelset og lege med det og herefter nemt rydde op - det er bare samle alle sagerne i midten af tæppet og trække i snoren. 

 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.