• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Plakater og wallstickers

Her finder du plakater i flere størrelser fra Smallstuff, Tellkiddo, Bloomingville Mini og mange flere.

Desuden smukke og dekorative wallstickers fra danske Ferm Living med skyer, dråber, stjerner og sommerfugle og andre mærker.

Plakater og wallstickers

Mere om wallstickers og plakater

Et værelse skal ose af hygge og det kan plakater og wallstickers hjælpe med. En plakat skaber nemlig personlighed og hygge, hvor wallstickers er med til at give en bestemt stemning på et værelse - fx prinsesse eller heltetema.  

Der er plakater til både drenge og piger og begge køn på en gang. Mange af vores plakater er fra vores dattervirksomhed Designdyret, som Brian Brandt står for. De fine plakater bliver printet på vores egen store printer i tykt papir, som ikke krøller. Her kan du få personlige plakater, som er lavet specielt til dig. Du kan fx få navneplakater eller plakater til din ynglingsperson. 

Du kan naturligvis også få plakater fra vores andre leverandører, såsom Bloomingville, Sebra, EN FANT og Tellkiddo. De er alle unikke og super søde. 

Vores flotte wallstickers fra Ferm Living og Bloomingville Mini er kanon fine og passer perfekt til børneværelset. Vi har fx wallstickers som ligner vanddråber fra regnen eller skyer fra den blå himmel. 

Dekoration til væggen 

Du kan også vælge at dekorere væggen med en flagranke eller drømmefanger. Der er mange børn som finder tryghed i at få fortalt, hvordan en drømemfanger kan hjælpe en til ikke at have mareridt om natten.  

En ting som børn finder meget sjovt er højdemålere, som du også kan finde her hos Sovedyret. Vi har højdemålere fra Roommate formet som et hus eller en giraf i forskellige farver. Det passer perfekt til væggen og vil holde barnet beskæftiget. Det er altid sjovt at kunne følge med i, hvor meget man vokser hver da - nogle dage mere end andre. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.