Her kan du finde soveposer til din baby. De er gode når barnet gerne vil holdes varm og tryg nede i barnevognen eller tremmesengen. Måske skal den også bare ligge i sofaen og hygge i soveposen.

Cam Cam Sovepose – 0-6 måneder – Lierre
Original price was: 449,95 kr..Current price is: 269,97 kr..
-40%
New
New
New
New
New
Done by Deer Sovepose – 70 cm – Lalee Blue Winter
Original price was: 549,95 kr..Current price is: 329,97 kr..
-40%
Done by Deer Sovepose – 70 cm – Lalee Sand
Original price was: 549,95 kr..Current price is: 329,97 kr..
-40%
New
New
Easygrow Grandma -sovepose Grey
Original price was: 1.699,00 kr..Current price is: 849,50 kr..
-50%

Loading...

No more items available

MERE INFO OM SOVEPOSER

En sovepose til dit barn kan bruges i mange situationer. Den kan bruges som køredragt, barnevognsdragt eller til bare at hygge i hjemmet. Den er super god at have med på tur, og til at bruge som “seng”, når i er i andres hjem. På den måde er barnet allerede i sin kørepose inden i skal hjem igen og I skal derfor ikke til at vække ham eller hende.

Der er mange mærker at vælge imellem, såsom Sleepbag, Soft Gallery, Wheat, Sleepbag byCar, Konges Sløjd og Cam Cam. Vi har netop fået de sødeste soveposer hjem fra Wheat Disney i et af de bedste kvaliteter, vi længe har haft. Materialet er ud over det sædvanlige og har mange funktioner, som gavner hverdagen. Heriblandt huller til selen, gummi på ryggen så barnet ikke glider ned og har print af de meget kendte Disney figure.

Derudover er Sleepbag utrolig flotte, tykke, bløde og varme og vi er helt vilde med dem. Stoffet er åndbart og holder barnet varmt hele året rundt.

Sleepbag byCar har taget skridtet videre og har udviklet en sovepose hvor sikkerheden er i top. Der kan nemlig ikke komme luft mellem autostol og sovepose, så dit barn vil gennem hele turen sidde fast og ikke glide rundt i autostolen.

Indendørs sovepose

En sovepose behøves ikke kun bruges til udendørs brug, fordi barnet ikke må fryse. Dragten/posen kan nemlig også bruges som dyne, når barnet skal sove i sin seng. Der er nogle børn, som har tendens til at smide dynen af i løbet af natten og ende med at fryse. Det kan derfor være en god idé at bruge en sovepose som dyne i stedet. Mange af vores soveposer regulere temperaturen i forhold til barnets kropsvarme. At sove i en sovepose kan også give en fornemmelse af tryghed for barnet fordi soveposen holder tæt om barnet. Det føles derfor som et stort kram eller som da barnet stadig var inde i mor – trygt, godt og varmt. Det er en følelse de kan relatere til.

HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE SOVEPOSE?

Når du skal købe en sovepose, så er der nogle praktiske ting, du skal have i tankerne.

Soveposen må ikke være for stor, så der er for meget luft mellem barnet og soveposen. Det er nemlig kropsvarmen som varmer soveposen, og hvis der er for meget luft nede i soveposen, så har kroppen svært ved at danne varme.

Vælger du en sovepose der er en anelse større end barnet, fordi du ved at han/hun snart er vokset ud af den, så kan du med fordel fylde den op med et tæppe eller andet i bunden, hvor barnet alligevel ikke kan nå ned. Herudover kan du ligge et tæppe i siden eller rundt om barnet, for at mindske luftmængden i soveposen.

En sovepose kan bruges hele året rundt så det er vigtigt at du køber en sovepose, som du ved har lang holdbarhed.