• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK

Børnepuder

De skønneste børnepuder i alverdens former, motiver og farver. Der er puder fra Roommate og Bloomingville Mini og der kommer løbende flotte puder til børn ind i vores sortiment. 

Pift børneværelset op med skønne puder. 

Børnepuder

Mere om børnepuder

Børnepuder er med til at skabe personlighed og hygge på børneværelset. Du kan få puder der egner sig til både piger og drenge eller som er unisex og fås i mange forskellige størrelser, farver og former. 

Børnepuder fra forskellige mærker

Smallstuff, Liewood, Roomate, Sebra, Blooomingville og Sofie Schnoor alle meget lækre og unikke hver for sig. Puderne kan bruges til som pyntepuder eller som sovedyr, som barnet kan kramme om. 

Puderne giver mulighed for at dekorere børneværelset så personligt som muligt og samtidig skabe leg, fordi de mange puder ofte er formet som aber, skyer, måne, stjerne m.m. som dit barn kan lege med. Puderne sætter derfor gang i fantasien.

De fine puder er perfekte at bruges som barnedåbsgave eller barselsgave og vi pakker altid gratis ind. 

Kapok eller flossflakes

Vi har også baby-, junior- og voksenpude, som er super lækre at sove med. Voksenpuden er af fossflakes og baby- og juniorpuden er af kapok. 

Kapok er et naturligt produkt, som er allergivenlig og er antibakteriel. Kapok er temperaturregulerende og er derfor god at sove med, hvis du har tendens til at svede om natten. Sveden bliver nemlig ikke absorberet i puden. 

Fossflakes er også allergivenligt som stadig har det lækre dun/fjer effekt. Fossflake pude er derfor et godt produkt, som er blød at hvile hovedet på. 

 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.