Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
VI BYTTER TIL 10. JANUAR

Dukkesenge

Dit barn sover sikkert i en flot tremmeseng, så hvorfor skal dukkelise ikke også sove i en dukkeseng?

Vi har taget et udvalg af dukkesenge ind fra nogle af vores bedste mærker. De bedst sælgende igennem tiderne har helt klart været Smallstuff's dukkesenge. Sebra er også kommet med en lille version af deres Sebra seng, det samme er Done by Deer og sidst er der også kommet Cam Cam dukkesenge

En dukkeseng er en perfekt julegave eller fødselsdagsgave, og vil helst sikkert blive et hit hos pigebarnet. 

Dukkesenge

Mere om dukkesenge 

En dukkeseng gør det muligt for dit barn at lege mor og vise omsorg overfor sin dukke. Her kan barnet få lov til at putte dukken, måske synge en vuggevise eller efterligne de små finurligheder du selv gør, når du putter dit barn. 

Der kan selvfølgelig købes en masse dukketilbehør, såsom dukkesengetøj og dukkemadras, så dukken rigtig kan puttes ind, når den skal hvile - se alt tilbehøret her

De mange mærker

Smallstuff dukkesenge er super søde og fås i forskellige farver. Sebra dukkeseng ligner de super populære senge til barnet på en prik, som også fås i forskellige farver. Det samme gælder Done by Deer, men denne dukkeseng fås kun i pudder rosa. Det flotte harlequin design fra Cam Cam fås også på deres dukkesenge, som fås i rosa.

Der er rig mulighed for at matche barn og dukkes sovemiljø, fordi de flotte dukkesenge ligner det populære babysenge. Med en dukkeseng kan dit barn føle at der altid er en ven/søster på sleepover.

Flot interiør til børneværelset 

De fine dukkesenge fungerer godt som interiør til børneværelset og barnet kan nemt rykke rundt på sengen, da den ikke vejer alverden. 

Dukkesengene er stilrene og utrolig flotte. De skaber personlighed og stil på børneværelset. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.