• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Lagener til børnesenge

Vi har her et stort udvalg af lagener der passer til de fleste børnsenge og specielt vores Sebra senge. Lagen udvalget er stort og fås i flotte farver og former, samt med eller uden elastik. 

Lagen til børneseng

Mere om lagener til børnesenge

CPH Living er en af Sovedyrets leverandører af lagner. Lagnerne er kraftige, med ekstra fin vævning, og har blandt andet specielle størrelser, så du fx kan købe lagner som passer præcis til Sebras seng, der har lidt særlige mål i forhold til almindelige tremmesenge.

Sovedyret har selvfølgelig også strørrelser der passer til almindelige tremmesenge og juniorsenge. Desuden er lagen sortimentet udvidet med farvede lagener fra Nørgaard Madsens, og du finder nu lagener der passer til dit barns tremmeseng & juniorseng i regnbuens farver. Lagenerne fra Nørgaaard Madsens er bomulds Jersey stræklagener i god kvalitet, og som naturligvis tåler vask og tørretumbling.

Et lagen behøver ikke altid være hvide og vi har derfor et væld af farver at vælge i mellem. De flotte farver pifter sengen op og kan matches med farven på sengetøjet, så du skaber en sammenhæng. 

Godt for dit barn 

Lagenerne er ofte Oeko-tex mærket eller GOTS certificeret. Det er super godt for dit barn, fordi det ikke har været i kontakt med sundhedskadelige stoffer og har samtidig haft fokus på miljøet, da det blev produceret. Et økologisk lagen er et godt valg, når du køber lagen. 

Et lagen skal være blødt og dejligt at ligge på, og vi går derfor meget op i at udvælge de helt rigtige lagener til dig, så du kan have god samvittighed når du putter dit barn.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.