Sovedyret sover allerbedst i en Sebra seng (også kaldet Kili seng), som er en ny produceret udgave af den gamle Junoseng, der også kaldes for en Lilleper seng. Kært barn har mange navne. En ting er sikkert, Sebra sengen er både en babyseng og en juniorseng, som vokser med dit barn og kan bruges fra 0 år til ca. 6 år.

Husk at finde en madras med til sengen, da den som standard ikke følger med. Du kan vælge mellem 2 forskellige typer madras.

Produkt kategorier

MERE INFORMATION OM SENGE

Sebrasengen er en moderne udgave af den nostalgiske Juno seng / Lille Per seng. Du kan trygt putte dit barn i en Sebra seng, da den lever op til dagens sikkerhedskrav for tremmesenge. Du finder den i farverne Petroleums blå, Lys lilla, Hvid og Sort.

Det er vigtigt at fortælle, at tremmesengen er produceret i birketræ og malet i giftfri maling.

Endnu mere vigtigt, er det at fortælle, at en Sebraseng lever op til de strengeste sikkerhedskrav når vi taler tremmesenge. Der er indfræset plexiglas ved tremmerne, øverst i begge ender, dels så ingen små pilfingre eller tæer kommer i klemme, og dels for at forhindre at barnet kravler over sengegærdet. Liggemålene er længere i en Kili seng fra Sebra end de gammeldags modeller. (Mål: 70×110 til 70×150 cm. ) Tremmerne sidder desuden godt fast med magneter i bunden, så de ikke falder ud.

Køb også madrassen til Sebra sengen

Husk at madrassen er ekstra udstyr og skal købes seperat her. Køb Sebra madras her. Madrassen fra Sebra er rigtig lækker, og betrækket kan lynes af, hvis uheldet skulle være ude. Madrassen leveres i to dele (En lille del og en stor del), således at du bruger den største del af madrassen, når sengen er med tremmer på, og din baby er lille. Når dit barn bliver til junior, tages tremmerne af, og sengen trækkes ud og det lille ekstra madras stykke lægges i.