Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Sebra sengerand

Sebra sengerande er lavet i 100% økologisk bomuld og er vendbare, så dit barn kan se de fine motiver Sebra har printet på dem, på begge sider. En Sebra sengerand er kraftig og stiv i det og kan derfor stå selv, den falder altså ikke sammen og bliver slap. En god tyk skummadras. En sengerand passer ned i de fleste tremmesenge, også Sebras egen Kili seng. Match din sengerand med det andet putte tilbehør Sebra har lavet, som du også finder i shoppen. Blandt andet: Sengetøj, puslepude og ammepude.

Andre mærker vi har i sengerande

Sengerande og stofbøger

Vores Sebra sengerand kommer som en række forskellige motiver og farver. Du kan få den i blå patchwork, lilla patchwork, biler og ugler. Det er en god blanding af farverne lilla, blå, turkis og nuancer af dem.

Du kan nu også få nogle lækre stofbøger, der er perfekte i barnevognen. De er ikke en erstatning for en Sebra sengerand til tremmesengen, men kan også blive brugt som legetøj for dit barn.

Alle sengerande er ca. 350 cm lange, har en højde på 30 cm og er cirka 3,5 - 4 cm tykke. En tykkelse der gør dem i stand til at stå selv. Den er lavet i 100% bomuld og defineres som økologisk af Sebra. Det er en rigtig god ting at have nede i tremmesengen ved din dreng eller pige, da den afskærmer op imod sengens hårde kanter. Du har derfor ikke noget at være nervøs for, når din baby ligger og roder rundt om natten eller i middagsluren.

Sovedyret yder sit bedste på altid at have den nyeste kollektion af Sebra sengerande på lager, og du vil derfor altid kunne finde alle motiver, print og farver som Sebra laver her.

Nye kollektioner

Det er meget sjældent, at en Sebra sengerand er på tilbud, men der kommer trods alt nye kollektioner til ind imellem, og du kan være heldig at finde en nedsat sengerand. Du skal dog ikke sætte næsen for højt efter det, for det er en eftertragtet vare.

De nye kollektioner der kommer, kommer typisk i to forskellige print og farver - en til pige og en til dreng. Der har været mange forskellige print igennem tiderne. De meget populære skovens dyr, ugler, slottet med prinser og prinsesser, biler, racerbiler, fugle og patch design. Print og farver er sjældent går af mode. Så en tyk Sebra sengerand vil kunne bestå på børneværelset i mange år.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.