Sebras sengetøj er 100% skøn økologisk bomuld, og de forskellige prints matcher altid sammen med ammepude, puslepude og sengerand, og vi har selvfølgelig altid det hele på lager.

Du finder sengetøjet til både baby, junior og voksen, og det leveres i en fin æske.

Produkt kategorier

MERE OM SENGETØJET FRA SEBRA

Det er noget meget populært babysengetøj og juniorsengetøj Sebra har, da det kan matches med det forskelligt andet børneudstyr de har. Specielt det, at de sælger en seng (kilisengen), gør at de virkelig kan være med hele vejen rundt, når børneværelset skal indrettes.

Baby og junior sengetøj

Sengetøjet fra Sebra kommer i to størrelser – baby og junior. Du kan derfor matche sengetøjet ved de små pus i hjemmet eller du kan få det samme sæt igen, når barnet går fra baby til junior.

Langs kanten er en pipingkant, som fuldender det fine design. Kanten giver sengetøjet et smukt udtryk og hæver kvaliteten.

Der arbejdes med forskellige prints, hvor der fx er dinsuaer, biler, bondegård (farm) og fugle og andre dyr. Sengetøjet fås i flotte farver der egner sig til drenge og piger.

Du kan også få neutralt sengetøj, som kan bruges af begge køn (unisex). Her er sengetøjet grå og har print der ikke egner sig mere til det ene køn frem for det andet.

Økologisk sengetøj til børn

Sebra laver altid 100% økologisk bomuldssengetøj. At det er økologisk gør det ekstra blødt og lækkert. Perfekt til små børn.

Sengetøjet er endda også GOTS certificeret og du kan derfor have god samvittighed, fordi det betyder at miljøet og arbejdsvilkårene er i fokus.

Nulre-flapper til barnet

Sebra har været så kreativ at de har påsat 3 små flapper, som barnet kan ligge og nulre med indtil det falder i søvn.

Det kan være svært at slippe puttekluden og derfor er de små flapper en god overgang til ikke at bruge kluden længere.

Nulre-flapperne gør det også nemmere for barnet at finde rundt i hvad der er fodende eller hovedende på dynebetrækket.

 

Sengetøjet passer perfekt til Sebras egen seng.

Se vores udvalg af billigt sengetøj.