• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Sebra dukketilbehør

Sebra designer også det fineste dukketilbehør. Du kan bl.a få dukkesengetøj, dukkeseng, dukkemadras og dukkevogn i forskellige farver. 

Med dukketilbehøret kan barnet lege med dukken og enten køre rundt med den eller putte den under dynen. 

Sebra dukketilbehør

Tilbud (35 %)DUKKE sengetøj fra Sebra - Nightfall dreamy rose
DUKKE sengetøj fra Sebra - Nightfall dreamy rose
DKK139,0090,35

Dukketilbehør fra Sebra 

Med dukketilbehør fra Sebra vil det ikke længere kun være dit barn der kan sove dejligt trygt og blødt - det kan dukken nemlig også. Dukken kan få sin helt egen dukkeseng med sit eget dukkesengetøj. Og når dukken skal falde til ro, så kan barnet kører en lille tur rundt i stuen med den fine dukkevogn, som minder om den barnevogn barnet selv har ligget i.

Dukkesengetøjet matcher ofte baby, junior eller voksensengetøjet fra Sebra. På den måde kan barnet have det samme sengetøj som dukken. Det giver ro til øjet fordi man skaber en sammenhængende design på børneværelset. Dukken skal selvølgelig ikke ligge på en hård plade og du kan derfor få dukkemadras som passer til Sebra dukkesengene.

Dukketilbehøret er, når det ikke er i brug, flot interiør til børneværelset. En dukkeseng kan hjælpe til at dukken altid bliver lagt i sengen fremfor gulvet, når hun ikke gider lege med dukken længere. På den måde vil værelset være lidt mindre rodet. Dukkesengen matcher også babysengen på samme måde som sengetøjet. Det er nemlig lavet i samme design og barn og dukke kan derfor ligge i "samme" seng.

Det smarte ved dukkesengen er også at den ikke vejer specielt meget og dit barn kan derfor selv bære rundt på den og flytte den fra sted til sted. Hvis dukken har brug for at få en lur i stuen eller gangen, så kan barnet nemt bære den herud og tilbage på børneværelset når dukken ikke skal sove længere. Dukkesengen kan også bæes hen ved siden af baby-/juniorsengen så barnet kan føle sig ryg ved en ved sin side. 

Dukkevognen er let at triller rundt med og det er utrolig god træning og underholdning for dit barn. Vognen hjælper barnet med at få balance, når hun spadserer rundt. Hjulene er med gummi på kanterne, så den er stabil og sikker for barnet at bruge. Vi kender det alle - legetøj med hjul kan larme. Det gør denne dukkevogn dog ikke netop pga gummikanterne. Dukkevognen fås i forskellige farver og kan også sagtens benyttes af små drenge pga de neutrale farver. Sengetøjet kan også nemt passe ned i dukkevognen, hvis barnet vil putte dukken heri. 

 

Var der ikke det du ledte efter?

Du kan se alt dukketilbehør fra andre mærker her 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.