Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Ammepuder og barnevognspuder

En ammepude bruges, når du vil have en god støtte der aflaster mens du ammer dit barn, eller giver dit barn flasken. Det er vigtigt du sidder godt når du skal amme eller give flaske, både om dagen og om natten. Hvis du ikke sidder godt, kan du hurtigt belaste din krop og det kan ende med en dårlig oplevelse, når du giver dit barn mad.

Med ammepuder i god kvalitet og et godt fyld, kan du få en vellykket amning og give den rette ergonomiske støtte til barn. Her kan du købe både ammepude og ammepudebetræk fra alle vores kendte mærker.

Se også vores Tvillinge ammepuder

Ammepuder
NyhedPeanut and Piglet tvillinge ammepude
Peanut and Piglet tvillinge ammepude
1.299,00
Tilbud (Spar 30 %)Sebra ammepude - Mørk rosa - In the sky
Sebra ammepude - Mørk rosa - In the sky
DKK349,00244,30
Tilbud (Spar 30 %)Sebra ammepude - Blå - In the sky
Sebra ammepude - Blå - In the sky
DKK349,00244,30
Tilbud (Spar 30 %)Ammepude fra Smallstuff - Rosa med stjerner
Ammepude fra Smallstuff - Rosa med stjerner
DKK349,00244,30
Ammepude - Unisex ugler
Ammepude - Unisex ugler
349,00

Ammepuder i kendte mærker

Sovedyret fører ammepuder fra mærkerne, Soft Gallery, Cam Cam, Done by Deer, Småfolk, Roommate, Sebra og Smallstuff. Vi fører økologiske og allergivenlige ammepuder med øko-tex indhold. Vores ammepuder er uden krøyerkugler, og de fleste med Fossflakes (fossfill) fyld. Tjek vaskeanvisningen, før vask, men de fleste kan maskinvaskes på 60 grader. 

Du kan også tage ammepudebetrækket af de fleste af vores ammepuder, og derved skifte til et andet motiv, style og farve. Flere og flere af de mærker vi fører sælger nu også kun ammepudebetrækket.

Fyldet i ammepuderne har en vis tyngde i sig, og du kan derfor forme den godt efter dit behov og dit barns ”udformning”. Det gør det let for dig at finde den bedste form til din amning.

En ammepude kan faktisk også være rigtig god, når dit barn skal lære at sidde, da det giver en god støtte bagved ryggen og skulle barnet falde, som vi jo alle ved det i starten gør, så lander dit barn blødt bagud på ammepuden.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.