Molo er dansk design i høj klasse og kvalitet. Molos sengetøj og tæpper finder du hos os. Både sengetøj og tæpper er lavet med farverige og sjove prints, som Molo er kendt for. Molo er også særlig kendt for deres stjerner, og dette stjerneprint er også en stor del af deres sengetøjskollektion. Hos Sovedyret finder du stjerne sengetøjet i baby, junior og voksen str i farver til både drenge og piger.

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-40%

MOLO TÆPPER

Hos Sovedyret kan du nu købe Molos lækre babytæpper. Babytæpperne er i skøn kvalitet, og med farverige og sjoveprint, som Molo er kendt for. Tæpperne kan bruges som legetæppe, tæppe i autostolen, ekstra tæppe i barnevognen en kold vinterdag, eller til brug alene i barnevognen en varm sommerdag.

MOLO SENGETØJ

Molo sengetøjet er populært og velkendt med de store stjerner. Dette gælder også for sengetøjet du finder fra Molo hos Sovedyret. Vi har selvfølgelig også sengetøjet med Molos velkendte regnbuestriber, som henvender sig både til din dreng eller pige. Du kan få sengetøjet fra Molo i baby, junior & voksen str. Sengetøjet er produceret i ny forbedret kvalitet, og tilmed svanemærket.