• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Done by Deer

Det danske mærke Done by Deer laver farverige sengerande, puslepuder & sengetøj samt flot interiør såsom senge og opbevaring.

Done by Deer laver søde print med dyr - bl.a. dyr fra havets bund og seje rumvæsner. På de fleste produkter ser du en kombination af helfarve og mønstre. Hvorfor nøjes med et design, når du kan få to? 

Du kan få sengetøj i baby og junior. 

 

Done by Deer

Tilbud (35 %)Done by deer nusseklud - Cozy friend elphee grey
Done by deer nusseklud - Cozy friend elphee grey
DKK169,00109,85
Tilbud (35 %)Done by deer JUNIOR sengetøj - Croco
Done by deer JUNIOR sengetøj - Croco
DKK479,00311,35
Tilbud (35 %)Done by deer BABY sengetøj - Croco
Done by deer BABY sengetøj - Croco
DKK379,00246,35
Tilbud (50 %)Done by deer BABY sengetøj - Sea friends
Done by deer BABY sengetøj - Sea friends
DKK379,00189,50
Tilbud (50 %)Vaffeltæppe fra Done by deer - Mustard
Vaffeltæppe fra Done by deer - Mustard
DKK299,00149,50

Mere om Done by Deer 

Det flotte mærke Done by Beer har eksisteret siden 2014 og er derfor et relativt nyt mærke. Men det har taget børneværelset med storm. De producere nemlig utrolig lækre produkter til familier med baby og småfolk. 

Done by Beer kombinerere det scandinaviske look med sjove aspekter, såsom elefanter der hænger til tørre på opbevaringsposerne. Se et eksempel på kurven her

De går under motoet "Done By Deer er design med en karakteristisk grafisk kant. Vi kombinere innovative designs, sikkerhed og vovemodige farver, hvilket gør hvert produkt uimodståelig"

Designeren bag

Printet og de mange designs er udviklet af Helene Hjorth. Navnet ligger til grund for virksomhedens navn "Done by Deer", da Hjorth betyder deer på engelsk. Altså betyder "Done by Deer" på dansk "lavet af Hjorth". 

Helene Hjorth er dog ikke ene om det. Hun har et designteam bag sig, som hjælper hende med at nå det hele. De udfordre hinanden og dem selv dagligt, da de har ambitioner om at udvikle flere unikke designs, som skiller sig ud fra mængden. 

100% venlige

Done by Deer forsøger altid at være venlige gennem hele deres virksomheden. Det starter ved deres designs, hvor de laver prints som frembringer et smil på vores læber og slutter når du står med varen i hånden og tænker "det er et lækkert produkt". 

Alle varene fra Done by Deer bliver testet inden de sendes ud af en test som lever op til de europæiske sikkerheds standarder EN71 og CE. 

Sengetøjet er altid testet indenfor Oeko-tex standarder og kan vaskes ved 60 grader (dog helst med vrangen ud. Dette holder på levetiden). 

Interiør til hele værelset

Du behøver ikke gå på komprimis, når du køber Done by Deer. De leverer nemlig det meste, du skal bruge til værelset - puslepude, seng, seng til dukken, sengetøj, sengerand, tæpper, putteklud, babynest, lampe, stofbleer, hylder, reoler, kasser, sengehest, plakater og stofbøger. Ergo er der nok af muligheder, og de kommer alle i forskellige farver og designs. 

Dit barn kan dermed få et værelse fyld med hans eller hendes favorit Done by Deer. Et Done by Deer-værelse kan kun ende ud i noget godt, fordi de søde aftegninger af dyr er jo ikke til at stå for. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.