Hos Sovedyret har vi et udvalg af baby uroer, både med musik og uden musik. Du kan finde de populære uroer fra Konges Sløjd eller måske de smukke luftballoner fra Cam Cam.

Der er også lækre uroer fra Sebra, Smallstuff og Ferm living. Noget af det nyeste er Done by Deer og Fabelab uroer til børneværelset.

Hos Sovedyret har vi et af de bredeste udvalg af uroer til tremmeseng, barnevogn og børneværelse.

Hvis du leder efter sky uroer er de alle her

Se også vores uroer til puslebordet.

-35%
-35%
-30%
Authentic Models Uro Flyvemaskiner
569,96 kr.
-40%
-40%
Authentic Models uro m. globusser
719,00 kr.
-4%
Authentic Models uro m. solsystem
775,00 kr.
-22%
Blåbær uro
174,98 kr.
-50%
-40%
Bloomingville uro med dyr
99,00 kr.
-41%
-35%
-35%
-35%
-40%
Drømmefanger uro – fisken
189,98 kr.
-50%
Drømmefanger uro – jomfruen
189,98 kr.
-50%
Drømmefanger uro – krebsen
189,98 kr.
-50%
Drømmefanger uro – løven
189,98 kr.
-50%
Drømmefanger uro – skorpionen
189,98 kr.
-50%
Drømmefanger uro – tvillingen
189,98 kr.
-50%
Drømmefanger uro – vægten
189,98 kr.
-50%
-30%
-40%
-40%
-40%
-30%
-40%
Flensted Mobiles Uro Elefantkomsammen 4
1.124,96 kr.
-25% Nyhed
-25% Nyhed
Goki Baby uro – bondegården
89,00 kr.
-36%
Goki Baby uro – Noas Ark
119,00 kr.
-37%
-69%
-30%
-30%
-30%
-43%
Le Toy Van Uro i Træ Luftballoner
224,96 kr.
-25% Nyhed
-40%
Liewood Melissa Uro Dino Multi Mix
262,46 kr.
-25% Nyhed
-60% Nyhed

Arbejder på sagen...

No more items available

UROER MED MUSIK

Uroerne er beregnet til at hænge over puslebordet, men i særdelshed også til ophæng i vugger og tremmesenge når dit barn skal sove. Musikuroerne er her et stort hit, da de spiller en stille og beroligende melodi.

De fleste uroer er strikket og hæklet, og med søde motiver, som ugler og flyvemaskiner, som taler til barnets sanser. Vi har selvfølgelig et udvalg både til piger og drenge.

MERE OM BABY UROER

Der findes mange former for baby uroer, og det kan være svært at vurdere, hvilken uro, der passer bedst ind i hjemmet. De kan være produceret i farverigt plastic med kulørte og skinnede dyr, der hænger i forskellige længder, eller de kan have et mere naturligt udseende og være produceret i træ, pap og papir.

Andre uroer er igen produceret i et lidt blødere materiale som garn, silke eller bomuld, der derved får uroen til at fremstå hyggelig og behagelig.

Men lige meget hvilken baby uro, du vælger, kan uroen virke stimulerende og aktiverende på dit barn. Om du placerer din baby uro over dit barns seng, om den skal hænge over puslebordet eller i kravlegården, eller om den skal hænge i barnevognen, er en beslutning, du skal gøre op med dig selv.

Baby uroer kan ophænges mange steder, og uanset om de er hæklede, strikkede eller om du har lavet en DYI uro, så vil det altid pynte og dit barn vil synes det er super hyggeligt.

ALT OM UROER

Står du og skal købe en ny babyuro til jeres egen baby, venter I jer og vil have alt på plads – eller måske er der en barnedåb, hvor I mangler en perfekt gave? En uro til baby er den perfekte gave, da den både beskæftiger og beroliger barnet til glæde for både barnet selv, men også dens forældre. I kigger på de mange forskellige babyuroer og måske er der pludselig en masse spørgsmål, der trænger sig på:

  • Hvilken skal vi vælge?
  • Skal det være med eller uden musik?
  • Skal det være kun til pynt eller skal baby kunne lege med den og røre ved den?
  • Hvad med farverne eller materialet – hvordan skal den være fremstillet?

Der er så mange ting man kan spørge til og vi har forsøgt at besvare dem alle her.

DEKORATION ELLER LEGETØJ?

Først må I blive enige med jer selv om, hvorvidt det er en uro til pynt eller en, som barnet kan lege med og røre ved, for eksempel til at hænge over et legetæppe eller i barnevognens top. Dette er nemlig vigtigt for de næste par spørgsmål, både når vi snakker lyd eller ikke, materialevalg til babyuroen og farve, samt kvalitet og fremstilling. Alle disse ting skal leve op til en højere standard, hvis det skal kunne klare at en baby leger med det, eller vil putte det i munden.

Valg af materiale

Hvis I svarede nej til at baby skal i kontakt med uroen eller have den i munden, så kan I nemt vælge lige præcis den i synes der er pænest eller mest praktisk at hænge op og gå med den. Svarede I ja til at baby kommer til at gramse og smage på uroen, så skal man tænke meget over, hvorvidt det er plastik eller stof, fri for kemikalier eller økologisk bomuld. Her kan det være nødvendigt også at tænke på forældrenes holdning til samme spørgsmål for ikke at give en dum gave.
Hertil kommer også musikken, for hvis baby skal sutte på legetøjet, så er det måske ikke smart selv at fremstille en babyuro med lyd i, hvorimod en certificeret og kvalitetskontrolleret uro, der stadig kan bruges som tyggelegetøj til babyer, nok er en meget bedre idé.

HVILKEN BABYURO SKAL VI VÆLGE?

Som ved rigtig mange ting til babyer, kommer det i sidste ende ofte meget an på forældrene og deres meninger og holdninger. Nogen vil gerne at deres barn skal opleve verden og smage på alt, andre går meget op i det nære og hjemmelavede gaver, som man skal passe på – eller måske noget helt tredje.

Snak eventuelt med forældrene om, hvad de selv tænker af baby uro og ellers så kan en gave jo heldigvis byttes. For selv om man har gjort sit bedste og forældrene er glade for gaven, så hænder det at baby meget hellere vil have en anden lyd, farve eller måske er gladest for et af farmors hjemmestrikkede tøjdyr.