En barnevognskæde har flere formål. Først og fremmest kan det være en rigtig flot pyntegenstand til barnevognen. Den anden er at det ofte er bløde dyr eller flotte motiver, som din baby vil elske at kigge på. Det kan være det som reder turen med barnevognen, i stedet for at det skal sidde og kede sig. Hos Sovedyret har vi et stort udvalg fra mærker som Sebra, Smallstuff, Navnedyret og flere.

Se dem alle her og find den barnevognskæde som passer din barnevogn – eller eventuelt på siden af tremmesengen.

-40%
-40%
Nyhed
Nyhed
-35%
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
-35%
Nyhed
-61%

Arbejder på sagen...

No more items available

BARNEVOGNSKÆDER

Står du og mangler en lille sød gave til din venindes barnedåb, så er vi sikre på at en barnevognskæde vil falde i god jord som gave til guldklumpens barnedåb eller navnefest. Der findes mange ting, der er både søde og sjove ved små børn, men at se de små fingre gribe efter dyrene på snoren, og endda hvis de siger en lyd, det må være en af de bedste oplevelser for både baby og forældre.

Her hos Sovedyret.dk vil vi gerne kunne præsentere de bedste produkter i høj kvalitet og til en god pris. Vi glæder os til at modtage din bestilling og sende jer nogle af vores skønne produkter.

BREDT UDVALG TIL ALLE

Her på siden finder du et bredt udvalg af mange forskellige former for designs, mærker og styles inden for barnevognskæder, så der er noget til enhver smag. Vi har både barnevognskæder fra Smallstuff, Naturezoo, Sebra, Konges Sløjd og Liewood på lager. Dyrene og figurerne bevæger sig let på den dekorative kæde og nogle kan endda give lidt lyd fra sig. På den måde kan både baby og forældre få glæde af barnevognskæderne.

Vidste du forresten at en barnevognskæde kan have flere formål?

Den kan både sidde på barnevognen til underholdning og stimulering af barnet, men også på siden af tremmesengen, så den kan aktivere og beskæftige barnet, hvis det ikke kan sove. En lille kæde med underholdning gør bare den vågne tid i barnevogn og tremmeseng lidt sjovere.

VÆLG KVALITET OG GODT MILJØ

Vores barnevognskæder fra Naturezoo er håndhæklede med super søde dyr i skønne farver. De er alle nemme at vaske og kan også nemt skylles op i hånden, hvis de skulle få en lille plet. Vælger du enkle farver og neutralt design så skal du gå efter en barnevognskæde fra Konges Sløjd eller Liewood. Deres motiver og kæder har et enkelt og pænt design, der passer til enhver barnevogn eller tremmeseng.

Vi har barnevognskæder i miljøvenlige materialer, hvad end du leder efter 100 procent bomuld, CE-mærkning, FSC-godkendte materialer eller Oeko-Tex certificering. Disse mærkater og certificeringer betyder at der, i produktionen og fremstillingen af produktet og dets materialer, er taget hensyn til miljøet både hvad angår skadelige kemikalier og andre belastninger af miljøet.

At tage hensyn til miljøet betyder ikke bare at vores grundvand og luft ikke lider overlast som følge af produktionen, men også at jeres baby ikke bliver udsat for unødige kemikalier. Vi ønsker hele den lille familie nogle gode stunder.

HVILKEN BARNEVOGNSKÆDE SKAL JEG VÆLGE?

Hvilket produkt du vælger er i sidste ende op til dig. Har du kigget rundt i vores webshop og ikke kunnet finde det rigtige, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det gælder selvfølgelig også hvis du har nogen spørgsmål til vores produktudvalg eller gerne vil have råd og vejledning i forhold til de enkelte produkter. Så hjælper vi dig på vej til et godt køb.

Vi garanterer at du helt sikkert kan finde en barnevognskæde i vores webshop, der passer til jeres behov og ønsker.