Done by deer har nu lavet dukkeseng, der matcher designet i den store tremmeseng. Så nu kan dit barn og dukke sove i samme fine seng. Desuden i helt ens sengetøj også. Da dukkesengetøjet også matcher i farven til baby og junior sengesættene.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Arbejder på sagen...

No more items available

DUKKETILBEHØR OG DUKKELEGETØJ

Måske dit barn godt kan lide at lege mor, far og børn – så vil hun også elske at have de fineste dukketilbehør, som vi har her hos Sovedyret. Dit barn kan få dukkesenge, dukkesengetøj, dukketæppe, dukkevogn, dukkelift og dukkemadras. Alt sammen noget som gør det nemt for dit barn at putte dukken godt ind og få et god sovemiljø. Det giver samtidig barnet mulighed for at efterligne sin egen mor og gøre alle de dejlige ting, som du gør, når barnet skal puttes.

Det behøver ikke kun være dit barn, som skal have et godt sovemiljø. Hvis dukken får lov at sove i sin egen seng ved siden af barnet, så kan det samtidig give tryghed og vil evt. give følelsen af at man altid har en overnattende og holder pyjamasparty.

De kendte mærker der laver dukkesager

Cam Cam laver mange dukkelifte i flot design. Med liften kan barnet have dukken med på farten eller gå rundt i huset og lege at hun skal i byen. Du kan samtidig få en dukkemadras til deres harlequin dukkeseng, så dukken ligger blødt og dejligt.

Smallstuff laver de sødeste tæpper som kan bruges som legetæppe til dukken eller som sengetæppe, når dukkesengen skal se pæn ud eller dukken har det lidt for koldt. Du kan få sengetøj i samme design, så du får en ensartet stil. Barnet kan også gå en tur med dukken i den fine flettede dukkevogn, som ligner en barnevogn. Selvfølgelig kan du også her få en dukkeseng i flot design

Sebra har lavet en mini udgave af deres populære sebra seng. Det er ikke kun rollingen som skal have lov til at ligge i en luksus seng. Sebra har også lavet en dukkevogn – men denne gang i træ og ikke flet.

Done by Deer har flot dukkesengetøj, som kan puttes i deres smarte dukkeseng, som ligner babysengen.

Roomamte har noget af det fineste dukke sengetøj med motiver af kat, løve og elefant på 3 forskellige farver.

Match med barnet

Det gode ved dukketilbehøret er at alle dukkesagerne også fås til barnet selv. Sengetøjet fås ofte i både baby, junior og voksen størrelse og sengene fås i baby og junior. På den måde kan du nemt matche stilen på børneværelset og barnet vil med garanti synes at det er sjovt, at sove i det samme miljø som dem selv.