Her ser du vores store udvalg af håndklæder til børn. Der er rigtig mange babyhåndklæder at vælge imellem – lige fra Cam Cam, Soft Gallery til Smallstuff, Nørgaard Madsen, Freds World, Liewood og mange flere. Du finder håndklæder med hætte, nogen der fungerer som badeomslag og i et væld af små og store størrelser.

Du kan også vælge imellem alle vores mærker som vi har baby håndklæder fra lige herunder.

MERE OM BABYHÅNDKLÆDER

Det er ikke kun håndklæder du finder i denne kategori. Du har også mulighed for at købe badeomslag med hætte på, som Soft Gallery kalder en bade poncho. Liewood er ligeledes kommet med nogle søde vaskeklude der er perfekte til en tur under bruseren for din baby eller lidt større barn.

Mine børn bruger de vaskeklude til at holde over for øjnene når de skal skylle håret og have det vasket. Derefter kommer de ud og bliver tørret i et stort Freds World håndklæde, og til sidst for de en dejlig varm morgenkåbe på. Det er deres yndlingstid at rende rundt i badekåberne.

Forskellige varianter

Der er mange forskellige varianter af stof at vælge imellem når det kommer til håndklæder. Det kan være helt almindelig bomuld, typisk er det Oeko-tex certificeret. Nogle mærker laver dem med økologisk bomuld, som lige giver en ekstra tand blødhed over håndklædet. Hvis du gerne vil tænke lidt på miljøet, så findes der også babyhåndklæder som er GOTS certificeret.

Du kan få handklæder med eller uden print i forskellige farver og størrelser. Specielt de søde håndklæder fra Liewood med kaninøre, pandaøre eller katteøre er meget populære og er utrolig lækre.