Liewood har designet de fineste julesokker til børn. De kommer i et meget stilrent design i flotte farver.

Julesokken er ikke som den traditionelle julesok med julemand og røde farver, i stedet er de formet som de populære liewood dyr – kanin og kat med øre der popper op.

Sokken er 100% økologisk bomuld og er tyk og holdbar. Du kan derfor proppe julesokken med alle de gaver du vil.

Produkt kategorier

MERE OM LIEWOOD

Liewood designet helt utrolig dejlige produkter i høj kvalitet. Deres design er ud over det sædvanlige og har det mest charmerende udtryk med de velkendte dyreansigter og øre der popper op.

Virksomheden designer produkter til den moderne familie, hvor de fokusere på det simple, rene og unikke design. Deres mål er at designe produkter som har en lang levetid og som går i arv fra generation til generation.

Liewood holder til i København og har eksisteret siden 2015, hvor Anne Marie Lie Nielsen står i spidsen. De har siden dag 1 designes produkter til børn, som er funktionelle og praktiske på samme tid.

Økologisk bomuld

Produkter fra Liewood er altid i økologisk bomuld, som hæver kvaliteten. Der er ikke gået på kompromis med noget, da dit barn ikke skal nøjes. Sengetøj, håndklæder, morgenkåber, sengerande osv osv – du kan få det hele fra Liewood. Det smarte er, at du ment kan skabe et gennemgående udtryk, fordi deres designs går igen i alle deres produkter.

Julesokker fra Liewood

Liewood har taget skridtet videre og designet de mest søde julesokker til børn. Det er ikke altid at man har lyst til at have de traditionelle julesokker hængende til fuld skue, og derfor er Liewood julesokker et stort hit.

Designet er nemlig så flot at man hellere end gerne vil have det hængende fremme i gangen, på værelset eller andre steder i huset.

Det tykke bomulsstof sikrer at du kan fylde sokken med alverdens gave, uden den går i stykker. Sokken er samtidig ekstra stor, så der er plads til de lidt større gaver, som ellers plejer at ende på gulvet, fordi de ikke kan være i den traditionelle lille julesok.