• Julegaver Byttes til 10/1-22
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Liewood lamper

Flotte natlamper til børn fra Liewood. Vågelamperne er lavet af miljøvenligt silikone og pynter både med og uden lys i.

Liewood lamperne fås som kanin, pingvind, panda eller kat i forskellige farver. Alle helt vildt nuttede og passer på alle børneværelser.

Liewood lamper

Mere om Liewood lamper 

Liewood har designet de fineste natlamper der ligner en panda eller en kat. De flotte lamper er i grå, beige, rosa og mint og pynter derfor flot på værelset selv uden at være tændt. 

Natlamperne kan stilles flere steder på børneværelset alt efter behov. Ved sengen vil lampen være god fordi den lyser meget svagt og barnet kan derfor falde i søvn eller vågne op ved det bløde lys. Lampen kan også stilles på en hylde og give en hyggelig belysning til værelset. 

Er dit barn bange for mørke?

Når der er lys i lampen er belysningen meget dæmpet og giver derfor en meget rolig stemning. Som vågelampe kan den give barnet tryghed i at befinde sig i mørket, hvis barnet er mørkeræd. 

Den kan tændes ved siden af sengen så barnet ikke skal sove i alt for meget lys. Hvis barnet endnu ikke er klar til at gå fra at have meget belysning til at skulle i mørke, så er lampen en god overgang fra lys til mørke. 

Natlamper til børn af silikone

Vågelamperne fra Liewood er lavet af 100% miljøvenligt silikone, og du er derfor ikke kun god ved barnet ved at købe en natlampe fra Liewood, men du er også god ved miljøet.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.