• Julegaver Byttes til 10/1-22
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Liewood stofbog

Liewood har lavet forskellige stofbøger med motiver til piger og drenge. Endda også en stofbog hvor der kan sættes billeder i af eksempelvis famliemedlemmer. Børn elsker genkendelighed.

Stofbogen er den perfekte gaveide til den lille pige eller dreng.

Liewood stofbog

Tilbud (10 %)Stofbog fra Liewood - Sea creature mix
Stofbog fra Liewood - Sea creature mix
DKK299,00269,10
Tilbud (10 %)Stofbog fra Liewood - Safari
Stofbog fra Liewood - Safari
DKK299,00269,10

Mere om Liewood stofbog

Der er tænkt på det hele, da Liewood designede de fine stofbøger til børn. Du kan nemlig få mange forskellige stofbøger med flere funktioner end bare at være en stofbog, som barnet kan lege med. 

En stofbog er kendt for at give barnet forskellige sanser, når det rør ved stofbogen. Liewood har tænkt ud af boksen og designet nogle lidt anderledes stofbøger. Du kan dog stadig få den traditionelle stofbog med sprødt papir inden i, så der kommer lyde, når barnet klemmer om siderne i bogen. 

Men vil du have noget unikt, så har Liewood lavet en fotobog i stof til børn, hvori du kan putte billeder af mor, far og søskende og måske endda hunden eller bedsteforældre. Så kan dit barn ligge og kigge på billederne. Børn elsker jo genkendelighed.

Fotobogen er perfekt hvis barnet hurtigt får hjemve og savner mor og far, når det bliver passet. Så kan han eller hun bare tage stofbogen med alle billederne frem også føles forældrene ikke så langt væk alligevel. 

Du skal ikke bekymre dig hvis barnet bider i fotobogen- Billederne er nemlig beskyttet af PET, som også bruges til vandflasker. Stofbøgerner er også 100% økologiske og er derfor blødere end almindeligt bomuld.

Stofbøger der fungerer som sengerand 

Liewood har designet stofbøger der ikke åbnes som en almindelig bog, men i stedet foldes helt ud, når den åbnes. Stofbogen kan derfor bruges som sengerand eller rand til barnevognen.

Barnet kan ligge og kigge på de mange illustrationer på siderne. På toppen er snore, som du kan bruge til at binde bog-sengeranden fast. Snorene kan også bruges som nulreknuder. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.