• Julegaver Byttes til 10/1-22
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Liewood bamser

Skønne bamser fra Liewood. Bamserne er ofte i strikket eller hæklet kvalitet og af 100% økologisk bomuld. 

Der er små og lidt større bamser til både piger og drenge. De fås i mange farver og former, fx elefant, slange, kanin og lignende. 

Liewood bamser

NyhedLiewood strikket bamse bjørn
Liewood strikket bamse bjørn
219,00
NyhedSuperhero bamse fra Liewood
Superhero bamse fra Liewood
219,00
Tilbud (10 %)Multi farvet strikket slange bamse fra Liewood
Multi farvet strikket slange bamse fra Liewood
DKK349,00314,10

Mere om Liewood bamser 

Når du køber bamser fra Liewood, så skal du ikke bekymre dig om kvaliteten. De er altid lavet i top kvalitet og er ofte af 100% økologisk bomuld. 

Bamserne er ultra søde og har altid et unikt præg over sit udseende. Det kan være en strikket trøje på kaninbamsen eller en flot mix af forskellige farver.

Bamser til nyfødte

liewood er specielt gode til at designe bamser der egner sig godt til nyfødte. De er nemlig uden plastikøjne og lignende, som nyfødte kan komme til at spise / sluge. 

Bamserne er bløde og dejlige at sove med. De fås i forskellige størrelser og kan derfor have hvert sit formål til den nyfødte. De lidt større bamser kan give tryghed for barnet ved at den tager lidt af pladsen i tremmesengen og barnet dermed sover mere tæt, hvilket minder om mors varme og tætte mave. De mindre bamser er mere hyggelige at lege og sove med. 

Smukke bamser i strikket bomuld 

Det er blevet ekstrem populært me strik og derfor får du natuligvis også dine bamser i strikket kvalitet fra Liewood. Det gør bamserne en tand mere personlige og unikke. 

Nogle af bamserne har en rangle / klokke inde i maven og giver derfor lyd, når den rystet og leges med. Det er sjovt for barnet og giver god underholdning og læring. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.