Skønne og virkelig nuttede musikuroer fra Liewood med sød melodi, som kan være med at få din lille i drømmeland.

Du finder også her barnevognsuroer, som barnet kan ligge og kigge på.

Vi har også fået nogle skønne Liewood spejle, som du finder på denne side.

Produkt kategorier

LIEWOOD MUSIKUROER OG BARNEVOGNSUROER

En uro er med itl at stimulere barnet, hvsi det fx har svært ved at falde til ro eller mangler noget at kigge på mens det fx bliver skiftet eller skal sove. Derfor hænger en uro oftest over tremmesengen eller puslebordet.

Det gode ved uroer er at de fungere perfekt som værelsesinteriør. Uroer fra Liewood giver en god stemning, fordi de er så charmerende og søde at se på.

Du kan få uroer der ligner dyr, fx panda eller kanin. Det passer derfor perfekt til alt andet, som du kan få fra Liewood – fx puslepude, sengetøj og andet hvor du kan matche.

Musikuro fra Liewood

Musikuroerne fra Liewood giver en dejlig melodi, når der trækkes i træringen. Det kan muligvis få barnet til at falde til ro, hvis det er ked af det.

Musikuroen kommer i forskellige former og farver. Men fælles for dem alle er at de er 100% økologiske og oeko-tex certificeret. Der er velcro i enderne, og du kan derfor gænge uroen lige hvor du har lyst. Der er heldigvis ingen regler for hvor en uro skal hænge.

Barnevognsuro fra Liewood

Mangler du noget som kan stimulere dit barn, mens det ligger i barnevognen, så er en barnevognsuro et oplagt valg. Den svinger frem og tilbage så snart du ruller med vognen.

Det er sjovt for barnet at kigge på og det kan være med til at få dem til at falde til ro. Og så ser det bare super flot ud og pynter godt på barnevognen. Det skal nok gøre de andre mødre misundelige.