Liewood har lavet puslepuder i lækker kvalitet og smukke farver. Du kan få puslepuder med fyld eller puslepudebetrækket.

Puslepuderne har en vandafvisende overflade – perfekt til når uheldet er ude.

Se også de fine pusleunderlag fra Liewood, som passer ned i pusletasken.

Produkt kategorier

PUSLEPUDER OG PUSLEUNDERLAG FRA LIEWOOD

Om du ønsker at købe en puslepude med betræk eller kun betræk, så har du begge muligheder, når du handler fra Liewood hos Sovedyret. Vi forhandler nemlig både Liewood puslepuder og puslepudebetræk.

Puslepuderne kommer i skønne farver med forskellige mønstre. Mange af puslepudebetrækkene er unisex, da de ofte er i grå nuancer eller hvide med print. De flotte puslepuder er i 100% økologisk bomuld, som er godt til dit barn.

Det er super smart hvis du fx har et af hvert køn eller vil gemme puslepuden til næste gang du får et barn og den kan derfor gå i arv.

Puslepuder med øre

Det helt unikke ved Liewood er at de gennem alle deres produktion arbejder med dyre øre, såsom kanin, kat og panda. Det er super sødt! Hvis du også synes det er sødt, så kan det fås som betræk til dine puslepuder. Betrækket er af frotté bomuld, så barnet vil føle at det ligger på et håndklæde – dejlig blødt og skulle uheldet være ude, så suger bomulden det til sig og det kan bagefter smides til vask.

De fine puslepudebetræk har elastik i enderne, så de holder godt fast om puslepuden. Du skal derfor ikke bekymre dig om at betrækket falder af mens du skifter barnet.

De puslepuder der i forvejen har betræk på sig kan også vaskes. Betrækket kan tages af og skiftes ud med et andet betræk, hvis det ønskes. Du kan altså få det til at ligne at du har fået en helt ny puslepude, men hvor du i virkeligheden kun har skiftet betrækket. Smart ikke?

Du er så heldig at du ofte får 2 betræk ved 1 køb. De fine betræk kommer nemlig ofte i en pakke af to, hvor de to betræk er i forskelligt design. Det vil stå i overskrift eller beskrivelse, hvis det er tilfældet at du får 2 styk.

Pusleunderlag til farten

Liewood har lavet de fineste og smarte pusleunderlag, til når du er på farten. En puslepude kan være upraktisk at bære rundt på – her er pusleunderlaget løsningen.

Det fine underlag passer perfekt til pusletasken. Den kan foldes sammen, når den ligger i tasken og når den skal i brug så foldes den ud. I udfoldet form måler underlaget 72 x 35 cm

På siderne er der to smarte lommer, hvori du kan putte bleer, vaskeklude eller andet. Lommerne foldes ind på midten når underlaget skal foldes sammen. På den måde gemmes lommerne væk.

På toppen er en lille strop, som gør at du kan hægte den fast på fx barnevognen eller i en krog på badeværelset.

Pusleunderlaget er med coated overflade, som gør den smudsafvisende og vandafvisende. Det er kanon smart, fordi tis og adder ikke går i puden, hvis det tørres af med en fugtig klud.