Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
VI BYTTER TIL 10. JANUAR

Liewood sengerand

Her finder du et stort udvalg af Liewood sengerande, der har de flotteste motiver med alt fra blade og dottede mønstre.

En Liewood sengerand er et æstetisk smukt produkt der er holdt i neutrale farver med lidt duset grå, hvid og aldrig alt for meget pang.

Liewood sengerand

Mere om Liewood sengerande

Det gode ved en sengerand fra Liewood er at der er lynlås i begge ender. Det gør det meget nemt at trække betrækket af og vaske. Du bør ikke vaske det på mere end 40 grader. 

Sengeformindskeren er med skumfyld og den kan ikke helt stå selv i tremmesengen, så du skal binde den med de fastsatte snore. Det er nogle rigtig gode tykke snore, som er korte nok til at barnet aldrig vil være i fare. Du kan trygt bruge en Liewood sengerand hos din baby.

Sengeranden giver tryghed for dit barn, når det ligger i tremmesengen. Den sikrer at barnet ikke slår sig, når det triller rundt i sengen. Arme, ben og hoved har det nemlig med at ramme tremmerne og det kan undgås med en sengerand - så i stedet for at ramme tremmerne, vil barnet ramme blødt bomuld.

Liewood sengerande er i unisex farver og du kan derfor uden tvivl lade den gå videre til det næste barn i rækken. Du skal ikke bekymre dig om hvilket køn det er eller om farverne passer ind i stilen. De er nemlig stilrene og utrolig flotte. 

Er du mere til sengerande med print og mønstre som kan stimulere dit barn, så har Liewood også stofrande/stofbog med forskellige print på begge sider. Stofranden er stadig stilren og elegant at se på. Randen er dog ikke af samme tykkelse som de andre sengerande.

Liewood stofbøger/rande kan også bruges på farten i barnevognen.

Nogen bruger sengeranden som pynt, fordi de står flot alene og giver et charmerende udtryk til børneværelset. Når barnet bliver større og ikke har brug for en sengerand længere, så kan den bruges som legemadras eller ryglæn ved juniorsengen, så sengen fungere som sofa. 

100% økologisk bomulds sengerande

Vi sikrer dig at du får rigtig god kvalitet, når du køber Liewood. Sengerandene er lavet af økologisk bomuld som gør det ekstra blødt og lækkert. 

Er sengeranden lidt for lang, så kan den nemt overlappe hinanden i enderne. Den fungerer lidt som en sengeformindsker, fordi den lukker alt støj ude og giver lidt mindre plads til barnet, så det ligger trygt. 

Når barnet bliver ændre og ikke sover i tremmeseng længere, men savner sin sengerand, så har Liewood også slange sengerande, som dog ikke ligner en slange men ligner en kanin ellr panda. Slangeranden kan også bruges som krammebamse og kan sangtens bruges i tremmesengen. Den har dog ikke samme højde som almindelige sengerande.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.