Liewood har nu lavet disse store sengehimle i elegante farver, creme, stone grey, rose og mustard.

Sengehimlen kan fx bruges når der skal laves en hyggekrog til ungerne eller over sengen – kun fantasien sætter grænser.

Bemærk, dit lille barn bør holdes under opsyn, når sengehimlen er i brug.

Produkt kategorier

SENGEHIMMEL FRA LIEWOOD

100% økologiske sengehimler fra Liewood i kanon fine og moderne farver. Sengehimlerne er ensfarvet og passer perfekt til drengeværelset eller pigeværelset hvor der skal skabes lidt hygge.

Sengehimler giver nemlig en helt speciel stemning til værelset og du bestemmer helt selv, hvor det skal hænges. Den hænges op i en krop i loftet og kan fx hænges over sengen eller i en hjørne, hvor den kan fungerer lidt som et telt eller hyggekrog. Her kan barnet lege med sine bamser eller læse en bog.

Bemærk.. barnet bør være under opsyn, mens sengehimlen er i brug.

Sengehimlerne måler 50 i omkreds og er 200 cm lang. 

Med en sengehimmel kan du give barnet ro når det skal sove. Sengehimlen afskærmer nemlig barnet for larmen og andre ting der kan tage barnets opmærksomhed.

Det er vigtigt at et spædbarn har et godt sovemiljø, fordi det sover utrolig mange timer i døgnet. Dette kan en sengehimmel hjælpe med – netop fordi den afskærmer udefrakommende støj. Den giver også en fornemmelse af at det er nat, fordi lyset bliver lukket ude.

Med åbningen vil der altid komme lidt lys ind og du kan holde øje med barnet mens det sover trygt og godt.

Sengehimler til baby og børn

En Sengehimmel kan uden tvivl også bruges til de større børn. Når barnet fx går fra tremmeseng til juniorseng, så kan det virke som et stort skridt for barnet og det kan sommetider virke skræmmende. Derfor kan sengehimlen (som også var i brug ved tremmesengen) give tryghed, når barnet går over til at skulle sove i den store seng.

En sengehimmel kan også bruges af voksne på soveværelset. Den kan hænges i et af hjørnerne ved hovedgærdet – det giver et romantisk touch.