Liewood har lavet smukke og rummelig tasker og toilettasker i 100% økologisk bomuld med fine lynlåse. Der er god plads alle dine sager i de store tasker og små sager såsom børste, tandbørste osv i toilettasken.

Du finder også de smarte vådserviet covers fra Liewood her.

Produkt kategorier

MERE OM LIEWOOD TOILETTASKER

Liewood har designet nogle fine toilettasker i 100% økologisk bomuld. De fine designs fås også i andre produkter fra Liewood såsom sengetøj, stofbleer og andet. Du kan altså matche alt det du vil eller mixe forskellige designs sammen fra det danske mærke.

Liewood er blevet utrolig populær på det danske marked, fordi deres produkter altid er af høj kvalitet. Du vil selv mærke forskellen, så snart du har et Liewood produkt i hånden, og med en toilettaske vil du ofte have den i hånden – bedre bliver det vidst ikke.

Alt i denne kategori er af 100% økologisk bomuld.

Toilettaskerne fås til både piger og drenge. De er stilree i neutrale farver med forskelligt print. De har bl.a lavet en toilettaske og vådservietcover i det populære leopard print.

På enden af tasken er en lille hank, som du kan bruge, hvis den skal hænges op eller hængtes fast i tasken. Toilettasken lukkes med lynlås, hvori der sidder en lille pom pom .

Vådserviet holder / cover

Du kender det måske selv – de der vådservietter er ikke altid det pæneste at have stående fremme når man får gæster.

Liewood har derfor designet et cover til dine vådservietter, så du ikke længere skal pakke vådservietterne væk. Med coveret kan du altid lade det stå fremme for fuld skue og klar til brug.

Der er jo ikke noget mere træls, end når man er i gang med at pusle ungen og man så mangler vaskekludende, der står i skabet.

Holderen fungere som et etui til vådservietter, hvor der i toppen er en lille åbning, så du hurtigt kan komme til at vaske barnet, der ligger på puslepuden.

På den ene ende af holderen er en pom pom, som giver et sødt udtryk.

Vådservietcoveret kan bruges mange steder – på farten, på badeværelset, ved puslebordet eller i køkkenet når børnene skal vaske fingrene inden spisetid.

Liewood babytaske til pusletasken

Når man er på farten, så kan pusletasken bliver fyldt med alverdens ting og sager og det kan blive en smule uoverskueligt at finde rundt i.

Derfor har Liewood designet en babytaske der passer perfekt til pusletasken. Heri kan der være en ble og vådservietter. Det mest nødvendlige når det kommer til at skifte dit barn.

Der er et lille hul ved lommen med vådservietter, så du ikke skal til at tage hele pakken frem men blot kan trække de stykker vaskeklude ud du har brug for.