• Jul: Vi bytter gaver til 15. januar
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK

Liewood opbevaring

Liewood har lavet en masse fine opbevarings kurve løsninger i forskellige farver. Kurve formet som kaniner, med blomster motiv eller ensfarvet. Kurvene er fine at bruge som vaskekurve, til opbevaring på badeværelset eller puslebordet.

Fås i flere farver. Kurvene hedder Ib og Ella.

Liewood opbevaring

Opbevaringskurve fra Liewood

Liewood laver de fineste og mest charmerende kurve til opbevaring af fx legesager, vasketøj eller andet. Kurven kan altså sagtens bruges som vasketøjskurv eller andet sjovt - fx urtepotskjuler. 

Kurven er lavet af 100% økologisk bomuld og fås i flere farver og med eller uden forskellige dyreansigter, såsom kanin og panda. Dyreansigterne er et godt kendetegn for at det er Liewood der står bag det flotte design. 

Opbevaring til børneværelset

Kurvene fås i forskellige størrelser, hvor de mest populære er vores opbevaringskurv i størrelse 18x14,5 cm og stofkurv i størrelse 30x25 cm.

De små opbevaringskurve har en lille hank på bagsiden, som du kan bruge hvis du vil have kurven til at hænge på væggen - fx til børste eller andre ting på badeværelset eller blyanter på værelset. 

I denne kategori kan du også finde vådserviet holder/cover. Holderne kommer i forskellige designs og er utrolig flotte at have stående fremme. Holderen bruges til at putte vådservietter i, så de altid kan stå fremme og klar til brug i stedet for at gemme dem væk i skufferne. Du kan fx få det meget populære leo print i vådservietholder fra Liewood hos Sovedyret. 

Opbevaringsmulighederne er utrolig flot interiør til børneværelset, da det skaber en unik stil der oser af charme og personlighed. 

Om det er et drengeværelse eller pigeværelse, det har ikke den store betydning, da mange af kurvene er i neutrale farver. 

Kurvene og de andre opbevaringsting er altid af utrolig høj kvalitet og du vil ikke fortryde at købe produkter fra Liewood. 

Du kan matche kurvene med meget andre fra Liewood, fordi de kører med de samme designs gennem hele deres kollektion. Du kan altså skabe et helt Liewood børneværelse. De har nemlig sengetøj, sengerand, stofbleer og meget andet til værelset. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.