• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK

Liewood tæpper og puder

Liewood tæpper og puder i en skøn kvalitet og flere flotte farver. Tæpperne  er perfekte at bruge som legetæppe i stuen eller i kravlegården.

Tæppet kan også bringes med i haven til en omgang leg.

 

Liewood tæpper og puder

Tilbud (10 %)Liewood muslin tæppe - Sea blue
Liewood muslin tæppe - Sea blue
DKK319,00287,10
Tilbud (20 %)Liewood muslin tæppe - Yellow mellow
Liewood muslin tæppe - Yellow mellow
DKK319,00255,20
Tilbud (10 %)Liewood muslin tæppe - Rose
Liewood muslin tæppe - Rose
DKK319,00287,10

Liewood tæpper og puder

Der er snart ikke det Liewood ikke laver. Du kan derfor også få tæpper og puder i super god kvalitet og 100% økologisk bomuld. 

Vi ved hos Sovedyret hvor vigtigt det er med et godt sovemiljø og det kræver ind i mellem en lækker pude eller tæppe. Barnets skal varme den lille krop og det lille hoved skal ligge blødt. 

Du bestemmer hvor de fine tæpper og puder skal bruges henne. Der er ingen der siger, at de kun må bruges på værelset. Tæpperne kan tages med ind i stuen, hvor de kan bruges i sofaen eller som legetæppe på gulvet. Måske I hellere vil have den med udenfor som picnic tæppe. Tæpperne fra Liewood kan bruges til lidt af hvert. 

Det samme gælder puderne - de er super fine og moderne. Der er ikke noget mere charmerende end en Liewood pude. 

Du kan fx se deres fine barnevognspuder med dyreøre (kat eller panda). Barnevognspuderne kan også bruges undenfor barnevognen når barnet skal stabiliseres i sofaen eller på gulvet, så det ikke falder tilbage og slår hovedet. 

Tæpper og puder hører til børneværelset, når man skal skabe hygge, men de hører også til i stuen. Liewood tæpper og puder kan uden tvivl bruges i stuen uden bekymring, fordi de altid er stilrene og smukke at se på. 

Liewood laver både tæpper til at varme kroppen med og gylvtæpper til at skabe hygge til værelset som barnet kan lege med. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.