Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Babynest

Du kan finde smuk og dejlig blød babynest fra kendte mærker som Konges Sløjd, Småfolk, Sebra og Müsli. Der er også babyneste fra Done by Deer, som er blevet utrolig populær hos os i Sovedyret.

Du vil typisk bruge en babynest til at have baby liggende i imellem jer inde i soveværelset, måske inde på sofaen, nede i vuggen eller nede på gulvet på legetæppet. Det gør at din baby ikke triller på afveje og hvis din baby forsøger, så støder den imod en dejlig blød kant. 

Sebra babynest - Småfolk babynest - Musli babynest - Konges Sløjd babynest - Done by deer babynest

Babynest

Babynest på tilbud eller et godt tilbud

Det har været populært i dyi kredse at lave en babynest selv - og det var faktisk også sådan det startede. Hvor et par kreative mødre syede en diy babynest, delte den i en Facebook gruppe og på Instagram. Derfra tog det fart og rigtig mange af de etablerede danske mærker har nu lavet deres version af en babynest. 

Det er selvfølgelig en billig babynest, hvis du selv har de evner. Så er det bare at gå på nettet og finde en god vejledning i hvordan du syer den med stof og fyldet. 

Flere af vores babyneste er økologisk, blandt andet den fra Konges Sløjd. Vi har ikke nogen pt på lager med hank så du kan løfte rundt i den. De bliver allesammen bundet i bunden på forskellig vis.

Du kan også bruge din babynest som en overgang når du tager liften væk fra barnevognen. Det vil give en god tryghed, når barnevognen i det tilfælde vil virke lidt for stor stadigvæk. 

Det er også godt at tage din babynest med på farten - det kan være med til at give barnet en tryghed, hvis det skal sove et andet sted end i jeres trygge hjem. Det vil skabe genkendelighed med de bløde kanter og det flotte motiv der måtte være på den babynest du har købt.

Du vil typisk bruge en babynest fra fødsel og op til 8 måneder. De fleste kan du binde op i bunden, hvilket gør at du kan bruge den en 2 - 4 måneder mere, måske helt op til dit barn bliver 1 år. 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.