• Fri fragt over 599 DKK
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Babynest

Du kan finde smuk og dejlig blød babynest fra kendte mærker som Konges Sløjd, Småfolk, Sebra og Müsli. Der er også babyneste fra Done by Deer, som er blevet utrolig populær hos os i Sovedyret.

Du vil typisk bruge en babynest til at have baby liggende i imellem jer inde i soveværelset, måske inde på sofaen, nede i vuggen eller nede på gulvet på legetæppet. Det gør at din baby ikke triller på afveje og hvis din baby forsøger, så støder den imod en dejlig blød kant. 

Babynest
Tilbud (15 %)Babynest/lift fra Liewood - Sea shell panda play
Babynest/lift fra Liewood - Sea shell panda play
DKK999,00849,15
Tilbud (15 %)Babylift/nest fra Liewood - Sandy little dragon
Babylift/nest fra Liewood - Sandy little dragon
DKK999,00849,15
Tilbud (15 %)Babynest fra Konges sløjd - Brise D´ete
Babynest fra Konges sløjd - Brise D´ete
DKK799,00679,15
Tilbud (20 %)Babylift/nest fra Liewood - Safari/sandy YD stripe
Babylift/nest fra Liewood - Safari/sandy YD stripe
DKK999,00799,20
Tilbud (40 %)Babynest fra Konges Sløjd  - PETALES
Babynest fra Konges Sløjd - PETALES
DKK799,00479,40
Tilbud (35 %)Stor babynest fra That´s mine - Flower field
Stor babynest fra That´s mine - Flower field
DKK829,00538,85
Tilbud (35 %)Stor babynest fra That´s mine - Calm moon
Stor babynest fra That´s mine - Calm moon
DKK829,00538,85
Tilbud (20 %)Konges Sløjd Babynest - ESPALIER
Konges Sløjd Babynest - ESPALIER
DKK799,00639,20
Tilbud (35 %)Tvillinge babynest fra That´s mine - Mouse flower
Tvillinge babynest fra That´s mine - Mouse flower
DKK829,00538,85
Tilbud (35 %)Babynest fra Petit by sofie schnoor - Soft rose mini stars
Babynest fra Petit by sofie schnoor - Soft rose mini stars
DKK699,00454,35
Tilbud (35 %)Babynest fra Petit by sofie schnoor - Offwhite flowers
Babynest fra Petit by sofie schnoor - Offwhite flowers
DKK699,00454,35
Tilbud (40 %)Konges Sløjd babynest - Flower Bouquet Dijon
Konges Sløjd babynest - Flower Bouquet Dijon
DKK799,00479,40
Tilbud (35 %)Babynest til tvillinger fra That´s mine - Mouse night
Babynest til tvillinger fra That´s mine - Mouse night
DKK829,00538,85
Tilbud (30 %)Babynest fra Müsli - Pesto petit fleur
Babynest fra Müsli - Pesto petit fleur
DKK649,00454,30
Tilbud (20 %)Liewood babynest - Golden caramel
Liewood babynest - Golden caramel
DKK599,00479,20
Tilbud (20 %)Babynest fra Liewood - Dove blue(Grå)
Babynest fra Liewood - Dove blue(Grå)
DKK599,00479,20
Tilbud (10 %)Konges Sløjd babynest - Etoile
Konges Sløjd babynest - Etoile
DKK799,00719,10

Babynest på tilbud eller et godt tilbud

Det har været populært i dyi kredse at lave en babynest selv - og det var faktisk også sådan det startede. Hvor et par kreative mødre syede en diy babynest, delte den i en Facebook gruppe og på Instagram. Derfra tog det fart og rigtig mange af de etablerede danske mærker har nu lavet deres version af en babyreden. 

Det er selvfølgelig en billig metode, hvis du selv har de evner. Så er det bare at gå på nettet og finde en god vejledning i hvordan du syer den med stof og fyldet. 

Flere af vores babyneste er økologisk, blandt andet den fra Konges Sløjd. Vi har ikke nogen pt på lager med hank så du kan løfte rundt i den. De bliver allesammen bundet i bunden på forskellig vis.

Du kan også bruge din babynest som en overgang når du tager liften væk fra barnevognen. Det vil give en god tryghed, når barnevognen i det tilfælde vil virke lidt for stor stadigvæk. 

Det er også godt at tage den med på farten - det kan være med til at give barnet en tryghed, hvis det skal sove et andet sted end i jeres trygge hjem. Det vil skabe genkendelighed med de bløde kanter og det flotte motiv der måtte være på den babynest du har købt.

Du vil typisk bruge en babynest fra fødsel og op til 8 måneder. De fleste kan du binde op i bunden, hvilket gør at du kan bruge den en 2 - 4 måneder mere, måske helt op til dit barn bliver 1 år. 

 

Hvorfor bruge en babynest?

Når en fuglemor får nye unger, sørger hun for, at de har en rede, de kan være trygge i. En rede de kan sove i og vokse op i. Reden er rund, lukket til og skaber de bedste rammer for fugleungerne. Men det er ikke kun fugle, der har godt af en sikker base, hvor de kan sove. Nej, en rede fungerer også for nyfødte spædbørn.

Med en babynest har du mulighed for at skabe din egen rede til dine børn, så de kan opleve den ultimative komfort og tryghed. Du vil ofte bruge den som en lille seng, du kan have med dig alle steder. Den fungerer som en rede, hvor du kan ligge dit spædbarn ned i, når din baby skal sove. 

Det er altså ikke kun dit barn, der kommer til at opleve den øgede tryghed. Som forælder kan du også lukke øjnene med ro i sindet, når du ved, din baby ligger trygt og dejligt.

Skaber den rette tryghed

En babynest kan bruges enormt mange steder. En af de smarteste funktioner ved den er, at du kan have den liggende oppe i din egen seng. Nu har din baby så sin egen seng i din seng. Det betyder, at i kan sove sammen, uden du skal tænke på, om din baby ruller rundt i sengen - og du slipper for at svøbe babyen ind i dyner osv.

Babynesten har nemlig høje kanter, og derfor vil babyen blive inde i reden. Designet tager udgangspunkt i, at dit nyfødte barn har været vant til livet inde i maven. Her har der ikke været meget plads at færdes på, og derfor vil en babynest minde om maven og skabe tryghed for dit barn.

Den fungere altså som en perfekt løsning, når dit barn skal have en førstegangsseng. Den bruges af babyer fra 0-6 måneder, og fungere derfor godt inden en overgang til en større tremmeseng. 

En transportabel seng

En anden smart funktion ved babynesten er, at du kan tage den med dig over alt. Den er lille og praktisk, og fylder ikke specielt meget. Derfor kan du bruge den overalt i din lejlighed. Hvis mor og far holder filmaften, kan babyen ligge trygt og rart ved siden af i sofaen - men i sin egen lille seng. Det vil også gøre det lettere at rejse med dit barn, da babyen kender sin seng, hvilket giver en stor grad af genkendelighed. Det vil gøre de nye omgivelser lettere at sluge.

Den er også enormt smart, hvis man godt kan lide at rejse. Med en babynest er man fri for at tænke over, hvilke faciliteter der er på værelset. Man kan altså med ro i sindet bestille både hoteller og airbnb-værelser; for man ved, at ens babyen har sin egen lille seng.

Babynesten er forholdsvis ny i Danmark. Men der er masser af muligheder for at anskaffe sig en. På netter er der rigtig mange webshops, og det er hurtigt at få sig et godt overblik over, hvilke modeller der er, og hvad de koster. Der findes også forskellige tests af babyreden, og flere af dem er tilgængelige på nettet.

Så tilbage er bare at sige held og lykke med din nye babynest. Dit barn vil elske den.

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.