Pusleunderlag er vigtige når det kommer til at tage sig af et lille barn. Når du skifter ble på dit barn, er det vigtigt at de har den rette støtte og beskyttelse. Pusleunderlagene giver dig mulighed for at give din baby sikkerhed mens der skiftes bleer – specielt når du er på farten. Alle pusleunderlagene passer godt ned i de fleste pusletasker.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
-30%
-30%

Arbejder på sagen...

No more items available

Pusleunderlag til farten

På farten kan det være svært at få gjort alt hvad der skal gøres, når man har et lille barn. Vælger man at medbringe pusleunderlag, er det en god idé at bruge det, fordi det kan give babyen et sikkert og hygiejnisk miljø.

Når man rejser med sin baby, er det vigtigt at have et pakket pusleunderlag klar. Det behøver ikke være det store eventyr – bare husk at tage noget som har rart materiale til babyens hud og som er let at bære. Formålet med at have et underlag er selvfølgelig, at der skal foldes eller rulles op igen og derfor skal du holde øje med størrelsen og letheden i materialet. Der findes mange smukke designs af pusleunderlag, så du vil helt sikkert kunne udvælge de bedste design til dig og din familie!

Udover designet skal du overveje absorberende egenskaber hos et pusleunderlag. Du bør undgå materialer som fleece eller velour da disse ofte vaskes separat – det betyder mere arbejde for forældrene. I stedet bør man vælge coated bomuld da de letter plejen betydeligt.

Pusleunderlagene giver dig mulighed for at give din baby sikkerhed mens der skiftes bleer – en praktisk ting når tingene begynder at blive hektiske på farten!