• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Ammepude betræk

Det er blevet populært kun at købe ammepude betræk, da du så kan skifte betrækket på den ammepude du allerede har i forvejen.

Hvis du ikke har en ammepude, kan du stadigvæk købe selve puden, som kommer fra Fossflakes eller Kapok, og så købe et ammepudebetræk til. 

Ammepude betræk

Mere om ammepudebetræk

En ammepude er rigtig god, når du skal amme dit barn eller give flaske. Det kan være hårdt og trættende for armen at holde barnet i samme stilling gennem hele amningen. Det resulterer i at du rykker på armen og forstyrre barnet. Det er bedst for barnet hvis det ligger uforstyrret og afslappet og derfor anbefaler vi at du bruger en ammepude. Her kan baret nemlig ligge roligt og blødt og du kan slappe af i armen uden at få spændinger. 

Ammepuden kan bruges til andre praktiske ting, såsom støtte i barnevognen eller støtte til at sidde selv. Det er derfor et produkt som du kan få en masse nytte af. Det handler om at give tryghed for dit barn og samtidig selv føle sig tryg, og det hjælper en ammepude helt klart på. 

Mange foretrækker at købe betrækket, så man kan skifte udseende regelmæssigt. På den måde kan man også altid vaske det brugte betræk og stadig kunne have ammepuden i brug. Ikke noget med at skulle vente på at betrækket er færdigvasket. 

Har du en pige og en dreng kan du samtidig nøjes med en ammepude, fordi du blot kan skifte betrækket, så det er mere drenget eller mere tøset. 

bEtrækket kan ofte vaskes på 40 grader men du bør undersøge den enkelte vare inden du vasker. 

Du får altid god kvalitet

Ammepudebetrækket er ofte af 100% økologisk bomuld eller GOTS certificeret. Du får derfor ikke bare en lækker ammepude, men også en ammepude som er ekstra blød og er godt egnet til børn. Økologiske produkter er nemlig ikke sprøjtet med giftige stoffer, som er sundhedskadelige for børn, der i forvejen har nemt ved at blive påvirket af omgivelserne omkring dem. 

De mærker vi arbejder med fokusere altid på at kvaliteten er i top og at du som køber bliver tilfreds med dit produkt. Leverendøre som Konges Sløjd og Cam Cam er specielt gode indenfor kvalitet og økologi. 

Når du skifter ammepudebetrækket, så lukkes den til med lynlås og den er herefter skjult, nåt først den er lukket. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.