• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Pusletasker

Her finder du pusletasker i forskellige former, farver og kvalitet fra eksempelvis Cam Cam, Liewood, Soft Gallery, Petit by sofie Schnoor og mange flere.

Vi har også fine toilettasker som kan passe ned i pusletasken, eller som kan komme med på weekendturen.

Pusletasker

Mere om pusletasker 

En pusletaske gør det nemt at være på farten med dit barn. De store tasker kan rumme en hel masse pusleting, såsm ble, vaskeklud, underlag, bamse, creme og mange andre ting. Den rummelige taske er lige til at tage over skulderen og tage med på eventyr med dit barn uden at skulle bekymre dig om at mangle noget, når barnet skal skiftes. Her er nemlig plads til alt det mest nødvendige. 

Pusletasken er ofte med coated overflade, som betyder at den er smuds- og vandafvisende. Skulle det begynde at regne, så er tingene stadig i sikkerhed. 

De praktiske tasker fås i mange forskellige farver og størrelser samt med eller uden print. Den er flot og kan sagtens bruges som almindelig taske, fx weekendtaske, når barnet ikke har brug for at blive skiftet længere. 

De fine mærker

Cam Cam laver de flotteste pusletasker, hvor de gang på gang overrasker os med et nyt og helt unikt design, som vi ikke kan stå for. De fås i skønne moderne farver og fp med print. 

Petit by Sofie Schnoor er god til at designe moderne og tidsløse designs, som er super gode til hverdagsbrug. 

Soft Gallery har fået deres velkendte ugle-print på deres pusletasker, og det er utroligt sødt. Tasken fås i flere farver, 

Konges Sløjd er også med på bølgen indenfor pusletasker. Her er der tænkt på alle detaljerne - både indeni og udenpå. Der er gode soteringsmuligheder med mange lommer. 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.