Her finder du pusletasker i forskellige former, farver og kvalitet fra eksempelvis Konges Sløjd, Cam Cam, MarMar og Müsli. Vi har også fine toilettasker som kan passe ned i pusletasken, eller som kan komme med på weekendturen.

Konges Sløjd pusletasker er også med på bølgen indenfor pusletasker. Her er der tænkt på alle detaljerne – både indeni og udenpå. Der er gode sorteringsmuligheder med mange lommer.

Cam Cam pusletasker laver de flotteste tasker, hvor de gang på gang overrasker os med et nyt og helt unikt design, som vi ikke kan stå for. De fås i skønne moderne farver og fp med print.

Nyhed
-38%
Nyhed
-0%
-0%
-25%
-39%
-38%
-25%
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
-35%
-35%
-26%
-26%
-63%
-44%
-69%
-35%
-60% Nyhed
-60% Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Arbejder på sagen...

No more items available

MERE INFORMATION OM PUSLEPUDER

En puslepude er yderst nødvendig når du skal skifte dit barn. Den er blød at ligge på og skal helst have en coated overflade. På den måde sikrer du at fyldet ikke bliver vådt, hvis uheldet er ude. Coated betyder nemlig at den er smuds- og vandafvisende. Du kan derfor nemt tørre den af med en fugtig klud, hvis den skulle blive våd.

Det smarte ved en puslepude er, at den er højere i siderene end i midten hvor barnet ligger. Det gør at når barnet ruller sig, så har den svært ved at komme væk pga forhøjningerne. Den giver derfor en smule sikkerhed til dig som forælder om at barnet bliver på sin plads.

Du kan købe puslepude betræk (eller puslehynde betræk) fra lækre mærker som Smallstuff, Sebra og Cam Cam.

Puslepuderne har betræk som kan lynes af og vaskes, hvis dit barn skulle komme til at gøre det beskidt. Det er faktisk rigtig nemt at pille af, og gør det også muligt, at have en lang række forskellige betræk til din puslepude at vælge imellem. Vi forhandler derfor også selve betrækket til puslepuden.

Puslepuder har vi med i sortimentet hos Sovedyret, for at du kan matche en serie sammen af sengetøj, sengerand, ammepude, sengetæppe og enkelte sæt nattøj. Det giver dig en unik mulighed for at have en komplet serie og matche påtværs af produkterne og skabe en råd tråd.

Du kan nu også få puslepuder fra Småfolk med deres små æbler og Sofie la Girafe. Vi har mange forskellige puslepuder til både piger og drenge og mange er også unisex.

Pusleunderlag

Du kan også få enkelte og lette underlag, når du skal skifte barnet og I er på farten. Pusleunderlaget kan nemt være i pusletasken, fordi den kan foldes sammen og har små praktiske lommer til en ekstra ble, vådserietter eller håndklæde. Det er super smart, så du ikke skal trække den store puslepude med dig hver gang eller lade barnet ligge på en tynd stofble. Det kan hverken være rart eller blødt at ligge på.

Underlaget er naturligvis også med coated overflade og fås i mange fine farver.