Cam Cam har lavet de fedeste pusletasker i forskellige farver. De er gode rummelige, er i super god kvalitet (rart at det ikke går i stykker på farten) og så ser de bare smarte ud, så alle de andre mødre bliver misundelige.

Du finder dem lige nu i flotte farver som grå, koksgrå, navy blå og flere.

Se også vores Konges Sløjd pusletasker.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Produkt kategorier

MERE OM PUSLETASKER FRA CAM CAM

Når du køber pusletasker fra Cam Cam Copenhagen, så vil du ikke fortryde det. Kvaliteten er ekstrem høj og deres designs er lidt ud over det sædvanlige. De er bare noget helt særligt. Der er ingen regler for om  pusletasken bruges som pusletaske eller til et andet formål, såsom sportstaske eller arbejdstaske. Taskerne er nemlig så flotte, at de sagtens kan bruges til andre ting, uden folk falder mistanke om at det er en pusletaske.

Tasken er altid med coated overflade, som gør at den er smuds- og vandafvisende. Det gør at du ikke kommer i ulykker, hvis sutteflasken skulle være utæt. Det går nemlig ikke igennem stoffet, hvis det fjernes med indenfor kort tid. Og skulle det begynde og regne, så er indholdet i tasken i sikkerhed. Det tåler nemlig en omgang regn og du kan nemt tørre det af, så snart du kommer i læ for regnen.

Der er utroig gode muligheder for at skabe orden i din taske. Der er nemlig små lommer, så du kan sortere bleer, vaskeklude, håndklæder og andet puslegrej. Pusletaskerne er af quiltet kvalitet og fuldender det flotte look.

Taskerne kommer i forskellige størrelser og farver samt med eller uden print. De er alle meget moderne og du vil få et par misundelige blikke, når du kommer gående med pusletasken. Den er nemlig helt igennem fantastisk.

Hvis du går op i miljøet, så er en pusletaske fra Cam Cam lige noget for dig. De er nemlig økologiske og med Oeko-tex fyld.

 

WEEKENDTASKER

Cam Cam har også lavet de fineste weekendtasker. Den mest populære er vores sorte weekendteste, som er i quiltet kvalitet. Der er massere af små lommer, som du kan putte dine ting i. På ydersiden er en lukket lomme med lynlås, hvori du kan lægge dine nøgler eller andre ting, som du skal have fat i uden besvær.

Yderstoffet er af 100% økologisk bomuld og fyldet er Oeko-tex ceritficeret. Du får derfor en taske, som er i super god kvalitet og godt for miljæøet.

 

Pusleunderlag til på farten

I pusletasken skal du selvfølgelig også have et liggeunderlag til barnet, når det skal skiftes. Derfor har Cam Cam Copenhagen designet de smarte og flotte pusleunderlag, som nemt kan puttes i pusletasken, uden at den fylder det hele. Pusleunderlaget kan foldes sammen, så den kun har samme størrelse som en bog og det er der altid plads til i tasken.

Underlaget har også praktiske elementer – der er nemlig et rum / en lomme til bleen eller lignende, så du ved at den er lige ved hånden. Når underlaget foldes sammen, så foldes denne lomme med ind i midten, så indholdet ikke falder ud.

 

De flotte designs på alle taskerne kan ofte findes i sengetøjstofbleerammepude eller andet fra Cam Cam. Du kan derfor matche det forskellige tilbehør, så du skaber én stil.