• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Cam Cam dyner

Dyner af det fineste Merino uld eller kapok fra Cam Cam (produceret af Cocoon). 

Ulddyner er specielt velegnet til allergikere, da lanolinen i ulden skaber en form for sæbe når det kommer i kontakt med kropssved og bakterier fjernes derfor automatisk over natten. 

Kapokdyner er 100% naturlige, antibakterielle og åndbare. Dynen er 8 gange lettere end bomuld og leder sveden væk fra kroppen. Kapok er yderst god til folk med allergi, da indsekter ikke kan leve i dynen. 

Cam Cam dyner

Mere om dyner fra Cam Cam 

Dynerne fås i både babydyne og juniordyne i kapok eller merino uld. Om du vælger en ulddyne eller kapokdyne, det er helt op til dig - de har forskellige fordele. 

Kapok dyner

Kapok er silkebløde naturfibre, som stammer fra de tropiske regnskove. Træerne anses for at være hellige bl.a på grund af deres utrolige højde på 70 meter og ved de nederste 2 meter er træet fyldt med torne, som befolkningen fortolkede som værende en forhindring for folk som ville kravle op af træet og op til himlen og guds rige. 

Kapok et organtisk fiber som har en masse hulrum, der gør dynen åndbar og gør den samtidig til den letteste fiber i verden. Fibren vejer 8 gange mindre end almindeligt bomuld. lufthullerne gør også dynen temperaturregulerende og er derfor optimal og perfekt til en dejligt og rolig nat uden forstyrrelser. 

Dynen er produceret af Cacoon Company, og du er derfor sikret et helt igennem bæredygtigt produkt. Når du køber en kapok dyne, så er du automatisk med til at støtte et godt formål - nemlig at bevare de tropiske rengskove. Kapok er et naturprodukt som er 100% økologisk.

De gode dyner er ekstrem allergivenlige, fordi hverken husstøvmider eller andre insekter kan overleve i kapok. Den er derfor meget hygiejnisk og skaber et godt sovemiæjø. Dynen indeholder op til 80% luft og du vil derfor ikke føle at dynen ligger og tynger dig ned i madrassen. På trods af den lette følelse, så er dynen stadig isolerende og regulere varmen i forhold til din kropstemperatur. Du vil ikke føle dig svedig eller fugtig gennem natten, men vil i stedet have en tør og dejlig nat. 

Dynen fås til baby og junior.

Merino uld dyner

Mernino uld er nok noget af det blødeste uld du kan få. Ulden stammer fra de sydamerikanske Merino får og dynerne er 100% økologiske. Dynen er produceret af Coccon Company og er designet i Danmark men produceret i EU. 

De fine dyner kan laves i tre forskellige tykkelser - 300, 500 og 700 gram pr kvm. De dyner du ser her hos Sovedyret er af 300 gram, fordi det er til baby og jnuior og derfor ikke skal føles tung ovenpå barnet. 

Ulddynen kan bruges året rundt - så hvorfor have en sommerdyne og vinterdyne, når du kan bruge en helårsdyne. Dynen har nemlig rigtig god temperaturregulerende egenskaber, som gør at du ikke vil fryse eller svede under den dejlige dyne. 

Grunden til at en merino uld dyne er et godt valg, er fordi den indeholder tynde fibre som giver dig en isoleret nattesøvn, som samtidig er dejlig luftig og åndbar. Dynen regulere sig i forhold til vejret og kroppens temperatur. Ulden hjælper kroppen med at regulere temperaturen, fordi ulden har en termoregulerende funktion, som gør at fugten / sveden går igennem dynen og væk fra kroppen. Du vil derfor ikke opleve svedige nætter og en våd dyne, som samtidig begynder at lugte af sved. Ulden indeholder nemlig lanolin, som fungere som sæbe og renser mens du sover. Husstøvmider kan ikke overleve i dynen og den er derfor rigtig god til allergikere. 

Ulddynen skal helst vaskes sjældent men må meget gerne luftest. Vil du gerne have den vasket, så anbefaler vi at du skyller den i let varmt vand, vrider dynen og ligger den til tørre. Er uheldet ude og det er nødvendigt at maskinvaske, så skal den vaskes ved 30 grader skånevask med 800 omdrejninger og uldsæbe indeholdende lanolin. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.