• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Cam Cam stofbog

Smukke stofbøger fra Cam Cam i søde designs af naturen. Se her deres stofbog med hav eller skov tema i smukke farver til piger og drenge. 

Stofbogen måler 102 cm lang, når den er foldet ud.

Cam Cam stofbog

Mere om Cam Cam stofbog

En stofbog fra Cam Cam er super godt til småbørn, fordi de kan klemme og røre ved det samtidig med at de bliver stimuleret. Der kommer nemlig lyde fra knitrepapiret når barnet leger med stofbogen. Det er en perfekt aktivitetsbog til dit barn. 

Cam Cam har designet små søde stofbøger, som kan bruges i sengen eller til leg i stuen. Når stofbogen foldes ud måler den nemlig 120 cm og den kan derfor også bruges som sengerand eller som barnevognsrand. Det giver barnet noget spændende at kigge på mens det falder til ro. 

Stofbogen er foldbar og har målene 16x17 cm når den er foldet sammen. Det er en perfekt størrelse til de små nysgerrige fingre. 

Stofbog i smukke designs

Der er en masse tegninger at kigge på, fordi stofbogen kan vendes og altså har print på begge sider. Det vil sige at der er 12 (2x6) forskellige prints. 

Alle printsene på stofbøgerne er håndtegnede og der er fokuseret på hver enkelt lille detalje.

Det er velkendte temaer, som du ser på stofbøgerne fra Cam Cam. Du kan bl.a få havtema eller skovtema med træer, dyr og det populære fleur print. Eller måske du er mere til havet, så har det danske firma også lavet en stofbog med havets mange søstjerner, tang m.m. På denne stofbog er der også tegnet tilbehør til strandturen eller dét du behøver på en regnvejrsdag. 

Stofbøgerne fås i både drengede farver og pigede farver, såsom babyblå og rosa.

Økologi til børn

Stofbog fra Cam Cam er lavet i 100% økologisk bomuld og er med 100% Polyurathane skum. Bogen er CE-mærket og OCS certificeret. 

Samlet set indeholder stofbøgerne 80% økologisk materiale. Det er rigtig højt hvad angår en stofbog.  

Du bør vaske stofbogen ved 40 grader, hvis den trænger. Det kan jo ske at barnet har tygget for meget i den og den er fyldt med savl eller lidt rester fra aftensmaden, som stadig var i barnets mund. Så er der ikke andet for end at vaske den. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.