Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Cam Cam puslepuder

Vi er glade for at du kan købe en Cam Cam puslepude her. Det er virkelig nogle skønne puslehynder Cam Cam har fået designet og produceret. Det er god kvalitet og selvom det er omkring tis og adder, så vil det stadig være skønt. 

Du kan også købe Cam Cam pusleunderlag her hos Sovedyret.

Cam Cam puslepude

Puslepuder og pusleunderlag fra andre mærker

Vi har et stort udvalg fra vores andre populære mærker. Dem kan du alle se herunder.

NyhedSebra pusleunderlag - Royal blue
Sebra pusleunderlag - Royal blue
199,00
NyhedBlomme puslepude fra Müsli
Blomme puslepude fra Müsli
349,00
NyhedGrøn puslepude fra Müsli
Grøn puslepude fra Müsli
349,00
Tilbud (Spar 50 %)Petit by Sofie Schnoor pusleunderlag - Rosa med blade
Petit by Sofie Schnoor pusleunderlag - Rosa med blade
DKK249,00124,50

Mere om Cam Cam puslepuder

De skønne Cam Cam puslepuder er produceret i GOTS certificeret økologisk bomuld. Det samme gør sig gældende for pusleunderlagene.

De er praktiske, for du kan bare lyne betrækket af og vaske det. Rart når din pige eller dreng lige laver en overraskende stråle, eller hvis det brune ikke kunne holde sig indenfor bleen. 

Du kan vaske den ved 40 grader - så ingen kogevask. Det kan nok gøre det lidt svært at få den på skummet igennem. Det er koldpresset skumgummi der er indeni.

Alle Cam Cam puslepuderne måler 65 x 50 cm.

Du kan også vælge blot at købe betrækket til puslepuden. På den måde kan du altid skifte betræk og udseende som det passer dig. Der er da ikke noget bedre end at kunne smide det ene puslepudebetræk til vask også bare putte en ny på, så den er klar til brug. Du skal ikke stå og vente på at den bliver vasket og tørret. Det er jo heller ikke sikkert at lillepus kan vente så længe. 

Puslepuderne og pusleunderlagene er naturligvis med coated overflade, så du altid kan tørre den af med en fugtig klud, hvis uheldet skulle være ude. 

Altid super flotte designs fra Cam Cam

Der er puslepuder til både piger og drenge og endda også nogle i unisex. Med unisex design kan du genbruge puslepuden, hvis du har både pige og dreng, der bruger ble. 

Du kan få med eller uden mønster. Cam Cams mønstre er dog meget stilrene og utrolig lækre for øjet. Det er klart designs som man hellere end gerne vil have stående fremme for fuld skue. Cam Cam produkter behøves ikke pakkes væk når gæsterne kommer.

De praktiske pusleunderlag kan tages med på farten og ned i pusletasken. De fylder næsten ingenting og der er en lille lomme til eksempelvis vaskeklude eller bleer, så du ikke skal gennemrode tasken for at finde det nødvendige. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.