• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Cam Cam stofbleer og svøb

Svøb med mål 120x120 cm og stofbleer med mål 65x65 cm fra Cam Cam finder du her i mange flotte farver. Du finder også nusseklude og vaskeklude her. 

Både stofbleer og svøb er økologiske og super bløde. 

Cam Cam stofbleer og svøb

Stofbleer & Sutteklude fra andre mærker

Vi har et stort udvalg fra vores andre populære mærker. Dem kan du alle se herunder.

NyhedGamcha stofbleer - Woodland(2pak)
Gamcha stofbleer - Woodland(2pak)
110,00
Tilbud (40 %)Nusseklud fra That´s mine - Jordbær
Nusseklud fra That´s mine - Jordbær
DKK149,0089,40
Tilbud (40 %)Nusseklud fra That´s mine - Citron
Nusseklud fra That´s mine - Citron
DKK149,0089,40
Tilbud (40 %)Økologiske Ferm Living stofbleer - Moon(3stk)
Økologiske Ferm Living stofbleer - Moon(3stk)
DKK169,00101,40
NyhedGarder stofble fra Gamcha (4-pak)
Garder stofble fra Gamcha (4-pak)
179,00
NyhedTeal stofble fra Konges Sløjd
Teal stofble fra Konges Sløjd
45,00
Tilbud (13 %)Hvide pippi stofbleer - 10 stk - TILBUD
Hvide pippi stofbleer - 10 stk - TILBUD
DKK200,00175,00

Svøb og stofbleer fra Cam Cam 

Cam Cam laver de lækreste og smukkeste svøb og stofbleer til børn. De er 100% økologiske og GOTS certificeret. Det betyder at det lever op til strænge krav indenfor miljøet og økologiske vare. Svøb og stofbleer har derfor ikke været i kontakt med sundhedsskadelige stoffer som dit barn kan blive påvirket af. 

De flotte bomuldssvøb fra Cam Cam kommer i mange designs og farver som kan bruges af pige eller dreng. Det samme gælder stofbleerne. Du kan også matche med andet fra Cam Cam, fordi de fine dsigns også fås i fx sengetøj og lignende. Svøb og stofble kommer ofte i samme design og du kan altså matche det perfekt her imellem. 

Både svøb og stofbleer er lavet af muslin bomuld, som er utrolig blødt og dejligt. Det betyder også at det skifter form, når det bliver vasket. Men det er kun en del af charmen. 

Vaskekludene og nussekludene er også af 100% økologisk bomuld som er utroligt lækkert. Nussekludene måler 50x50 cm og vaskekludene måler 30x30 cm. 

Hvad bruges en svøb og stofble til 

Når barnet er helt lille anbefales det at svøbe det ind, fordi de har brug for tryghed. Det får de ved at blive svøbt ind fordi det minder dem om mors varme mave, hvor der var trygt og godt. Barnet bliver svøbt ind, så det ligger foldet sammen som da de var i maven. 

Der er en række fordele ved brug af babysvøb og det er bl.a at dit barn vil have nemmere ved at falde til ro, græder mindre og vil være mere afslappet. 

Du skal ikke bekymre dig, fordi bomulden er åndbar pga det tynde muslinbomuld. Dit barn vil derfor ikke få hedeslag, mens det ligger og slapper af. 

Nogle bruger også svøbet som et lille tæppe eller lægger det i dobbeltlag så det kan bruges som underlad ved pusletiden. Kan også bruges som afskærmning ved amning.

Det samme gælder stofbleer. De er utrolig behjælpelige når det kommer til amning, gylpetid eller afskærmning af barnet. Er barnet helt lille så kan du nemt bruge stofbleen som svøb, for at holde de små hænder i ro, så de ikke hiver i dit hår eller kradser mens du giver mad. 

Vi mener ikke at man kan få for mange stofbleer i et hjem. Der bruges tit flere gange om dagen, fordi barnet gylper på stofbleen. Derfor skal man altid have flere ved hånden, så det ikke går ud over tøjet. 

Tag gerne stofbleen med på farten. Her kan du fx bruge stofbleen som solafskærmning på barnevognens kaleche eller have den med i pusletasken. 

Stofbleer kan også bruges som nusseklude for barnet. Du kan derfor også i denne kategori finde Cam Cams nusseklude, som er med en lille figur, fx giraf, påfugl m.m på toppen/i midten af nussekluden. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.