Her kan du finde de yndigste økologiske Cam Cam babynest til din baby. Du kan bruge den i enten barnevognen, campingvognen eller nede i tremmesengen. Så sikrer du barnet en god varm søvn.

Nesten (den lille rede) kan være med til at skabe tryghed og komfort for den lille ny de første måneder i livet.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
-25% Nyhed
Produkt kategorier

MERE OM CAM CAM BABYNEST

En Cam Cam babynest er produceret i GOTS certificeret økologisk bomuld. Det sikrer dig en høj kvalitet i produktet og der er omtanke for miljøet. Alle babyneste måler ca 30 x 75 cm.

De kan bindes i bunden og har super fede detaljer rundt om på babynesten.

Lige nu findes der flere forskellige styles, som matcher andre varer såsom sengetøj og sengerand fra Cam Cam, men med tiden vil de helt sikkert komme med flere styles.

I bunden i nesten er en træplade, som gør at du nemt kan bære den med de praktiske bærestropper i siderne. Pladen sikre samtidig stabilitet for barnet. Bare rolig der er en lækker madras oven på træpladen, så barnet ligger dejligt blødt.

Hvad bruger man en babynest til

En babynest er super god når det kommer til tryghed for barnet og dig som forældre. Når barnet ligger i nesten, vil det ikke kunne trille ud pga de tykke kanter, som er med 100% Polyurathane skum.

Barnet vil blive afskærmet for larmen rundt om og barnet vil altså sove trygt og godt. Nesten bruges specielt i starten, hvor barnet er nyfødt eller blot et par månder gammel. I den tid kender barnt stadig til dét at være inde i mors varme og trygge mave. Det er tæt og godt, og den samme følelse vil en babynest frembringe.

Er du på farten og kun har babynesten med, så kan du også bruge den som pusleunderlag. Du kan nemlig åbne op i fodenden, så du bedre kan komme til. Enderne gør også at du kan stramme op og gøre kanterne mindre. Babynesten vokser med barnet.

Sådan vaskes babynesten fra Cam Cam

Der er skjulte YKK lynlås, som gør at du kan fjerne betrækket så fyldet og betrækket er adskilt. Madrassen og træpladen skal fjernes inden vask. Betrækket må vaskes ved 30 gr skånevask.