Et af de produkter der har taget Danmark med storm er Cam Cams dukkelifte. Der har nok lagt en dukkelift fra Cam Cam under hvert andet juletræ til jul. Det er perfekt som ekstra legetøj til dukkerne – og din pige vil finde det fantastisk at rende rundt med dukken i liften.

Cam Cam har også lavet den smukke harlequin dukkeseng, hvor alt det smukke dukke sengetøj passer perfekt ned i.

Cam Cam Copenhagen Dukke Buksedragt Aurora
Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..
-25%
Cam Cam Copenhagen Dukke Kjole Poppies
Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..
-25%
New
New
New
New
Produkt kategorier

MERE OM DUKKETILBEHØR FRA CAM CAM

At forkæle sit barn med dukketilbehør er noget der med garanti vil blive taget imod med åbne arme og stort smil. du kan helt sikkert nikke genkendende til at din pige leget far, mor og børn med sine dukker eller bamser, så hvorfor ikke give hende noget tilbehør, som gør at hun rigtigt kan føle sig som mor i legen.

Cam Cam Copenhagen laver nemlig en masse dukketilbehør, som alle er super flotte og så utrolig charmerende.

Når dukken skal puttes, så kan den lægges i Cam Cams populære harlequin dukkeseng (hvid eller rosa), hvortil du kan få forskelligt dukkesengetøj i smukke farver og print og dukkemadras. Når dukken skal med på farten men stadig sover, så kan den løftes i dukkeliften. Liften kan tages med over alt og er et helt perfekt dukkettilbehør, som dit barn vil elske. Dukken kan tages med overalt – i sofaen, barnevognen, på tæppet og andre sjove steder, hvor dit barn synes den skal sove til middag. Dukkeliften fås i forskellige farver og passer ind i det moderne hjem.

Dukkesenge der matcher barnets seng

Den flotte harlequin dukkeseng er en tro kopi af baby- og juniorsengen. Derfor, hvis dit barn sover i denne flotte seng, så kan dukke/bamse også få en matchende seng at sove i. Det smarte ved dukkesengen er, at dit barn selv kan rykke rundt på sengen, fordi den ikke vejer særligt meget. Hvis dit barn føler sig lidt utryg en aften, så kan dukken komme hen og ligge i dukkesengen ved siden af barnesengen.

Dit barn vil elske at kunne putte pukken ned i sengen og måske endda efterligne dig, når du putter barnet.

Dukkesengetøjet kan også matches med børnesengetøj. De fine print fås nemlig også i sengetøj til barnet. Det samme gælder dukkeliftene – disse prints fås også på sengetøjet. Du kan derfor nemt og bekvemt skabe en råd tråd på børneværelset.

Legesager til børn

Dukketilbehør fra Cam Cam er ikke kun til pynt, det er nemlig i høj kvalitet og barnet kan derfor lege så meget med det som det ønskes. Det er ikke kun barnet som får GOTS certificeret sengetøj – det er også dukken. Legesagerne har derfor ikke været i kontakt med skadelige stoffer. Dukketilbehøret er af 100% økologisk bomuld og er derfor kanon lækkert. Det er ikke kun barnet som skal have lov til at ligge med dejligt sengetøj og have det luksuriøst.