Her kan du finde en Cam Cam ammepude i de smukke farver som deres farve-univers består af.

Bemærk at det kun er ammepude betræk du finder fra Cam Cam. Så du skal enten allerede have ammepudefyld eller finde en af de Fossflakes ammepudefyld eller kapok som vi har i shoppen. Det er allergivenlig fyld.

Produkt kategorier

AMMEPUDER FRA CAM CAM

En ammepude er et utrolig godt redskab, når du skal amme dit barn. den giver støtte og stabilitet, når barnet ligger og spiser. Det kan ind i mellem blive en hård omgang for armen, hvis barnet er tungt eller tager lang tid om at spise. Det kan resultere i ømme arme der trænger til et hvil. Du rykker derfor rundt på armen og barnet vil blive forstyrret i sin spisning og det tager derfor længere tid end før. I situationer som disse er en ammepude guds gave.

Ammepuden kan også lægges bag barnet, når det sidder op af sig selv. Den sikrer at barnet ikke falder tilbage i gulvet, hvis balancen driller.

 

AMMEPUDEBETRÆK FRA CAM CAM COPENHAGEN

De fine designs fås kun som betræk og du skal derfor have en ammepude i forvejen eller tilkøbe den en fx her på shoppen. Vi forhandler ammepuder af kapok eller fossflakes. Du kan dog også bruge en ammepude fra et andet mærke, hvor betrækket kan tages af.

Det kan ske at barnet kommer til at gylpe på ammepuden, og betrækket skal derfor vaskes. Her er det altså godt at have et ekstra betræk ved hånden og vi anbefaler naturligvis Cam Cam. Deres betræk er nemlig lavet af 100% økologisk bomuld, som også er GOTS mærket.

Ammepudebetræk til piger og drenge

Mange af Cam Cams ammepudebetræk egner sig til både pige og dreng og er altså unisex i både farve og print. Du kan også få betræk som knytter sig mere op af det ene køn end det andet.

De fine designs er utrolig lækre og stilrene. De er ikke fyldt med rodet mønster og mange farver på én gang. Du får et stilrent print på en dæmpet og moderne farve, der passer ind i det moderne hjem.

Betrækket kan vaskes og vi anbefaler derfor altid at have 2 stk – gerne to forskellige for at mixe tingene op.

Hvis er all-in for at matche, så kan mange af de flotte ammepuder også fås i sengetøj, stofbleer, puslepude og andet. Du kan skabe en råd tråd gennem alt babytilbehøret, det er utrolig fint og stilrent.

Alle betrækkene er med fold lukning, så banret altid ligger blødt og hverken du eller barnet bliver ridset af fx lynlås.