Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
VI BYTTER TIL 10. JANUAR

Cam Cam sengerande

Super lækre Cam Cam sengerande der kommer i de flotteste farver og motiver. Du finder hele udvalget af de forskellige styles der findes fra de nyeste kollektioner.

Hver Cam Cam sengerand er GOTS certificeret og måler 360x30x2 cm. Du finder styles med grå farve, blomster, creme hvid, rosa (blush) og en mint.

Cam Cam sengerand

Sengerande fra andre mærker

Vi har et stort udvalg fra vores andre populære mærker. Dem kan du alle se herunder.

Vi har mange flere styles på lager

>> Se alle vores sengerande her

Mere om Cam Cam sengerande

Cam Cam har allerede skabt et stort udvalg af fine sengeformindskere til tremmesengen eller vuggen. De er ikke helt så tykke som de fleste andre sengerande vi har i Sovedyret. 

De er "kun" 2 cm tykke, hvilket gør at de ikke helt kan stå selv op i sengen. Der er dog tykt bindebånd på alle sengerandene. Disse bruger du til at binde om tremmerne, så sengeranden står fast. De er i et kraftigt materiale og så korte at din baby ikke er i risiko for nogen som helst fare. 

Til gengæld giver det faktisk et ret godt udtryk til sengeranden, at den har de fine bindebånd på.

Stoffet er GOTS certificeret og kan tages af. Herefter kan du maskinvaske det - og Cam Cam anbefaler en skånevask.

Du kan helt sikkert finde den Cam Cam sengerand du vil købe her i shoppen.

Hvad bruges en sengerand til 

Er du i tvivl om hvorfor man bruger en sengerand, så skal vi fortælle dig hvorfor de er så gode. Der er en grund til at sengerande er super populære. De skaber nemlig tryghed for barnet. Hvis dit barn har det med at trille rundt om slå ud med arme og ben når det sover, så har barnet tendens til at slå sig og vågne op fordi det gør ondt. Det ødelægger nattesøvnen og det er her en sengerand kommer ind i billedet. 

Sengenranden gør nemlig at barnet ikke vil slå arme, ben og hovede, når de drejer rundt i sengen. Armen og ben vil heller ikke sidde fastklemp mellem tremmerne, fordi sengeranden er "i vejen". 

Når barnet bliver ændre og begynder at sidde op i sengen, så bruger de ofte sengeranden til at læne sig op af.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.