• Fri fragt over 399 DKK
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Tasker og rygsække

Her kan du shoppe løs i alle vores tasker og rygsække vi har hos Sovedyret. Det er på tværs af mærker som Sebra, Smallstuff og mange flere.

De kommer i forskellige materialer, fx de populære kanvas tasker fra Smallstuff eller store qiultet weekendtasker. 

Tasker og Rygsække

Mere om tasker og rygsække

En taske kan bruges til mange ting - alt fra ferie til skole eller hverdag. Derfor kan du hos Sovedyret få det hele. Vi har weekendtasker, rygsække til barnet, stofposer til legesager eller madpakke og meget mere. Det er kun op til fantasien, hvad du vil bruge tasken til. 

De fås i mange forskellige størrelser, farver og med eller uden mønstre. Der er noget for enhver smag, så det er bare med at finde den stil, man synes bedst om. 

Kanvas rygsæk

De smarte kanvas rygsæk fra Smallstuff, som passer perfekt på barnets lille ryg, er utrolig gode og praktiske. De kan nemlig justeres i stropperne og har et stort rum der er opdelt i to, og der er derfor plads til bøger, legesager m.m. Madpakken kan roligt puttes i rygsækken, fordi den er coated og derfor er smuds- og vandafvisende. Ønsker du i stedet at have en separat taske til madpakken, så anbefaler vi de små stofposer fra Tellkiddo.

Done by Deer laver også den sødeste rygsæk, med en masse små praktiske detaljer, som er perfekt til barnet. 

Store weekendtasker

En weekendtaske i quiltet kvalitet og med coated overflade fra både Cam Cam, Soft Gallery og Konges Sløjd er super gode. De har plads til alverdens ting, såsom tøj, sko, bleer, jakker, legesager m.m. Tasken kan med fordel også bruges som sportstaske. De kommer i smarte designs og er super moderne i farverne. 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.