Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

A little lovely company

Her finder du de sødeste natlamper og vågelamper fra A little lovely company. Der er store og små lamper i forskellige former, herunder fx Sky, Kanin, Enhjørning, Flagermus og flere.

Dit barn vil elske sådan en vågelampe fra A little lovely company, da de selv kan styre lyset, ved bare at give lampen et lille dask. Alle natlamperne er lavet af børnevenligt phatalater og blyfri BPA. 

Nogle af lamperne er genopladelige via USB og andre skal du sætte til stikkontakten.

A little lovely company

Mere om A little lovely company

Stiftere og designere Judith de Ruijter og Nikki Hateley (har tilsammen 7 børn) startede deres lille dejlige eventyr i 2014 ud fra en fælles lidenskab: omdanne almindelige dagligdagshjem og børnehaver til unikke steder med et personligt og kreativt touch.

Hvert lille produkt sigter mod en følelse af sjov og lykke. Denne filosofi har ført til et unikt mærke, der er forpligtet til at designe produkter, der leverer WOW-faktor - hvilket gør hverdagslivet bare lidt mere dejligt.

I dag ledes denne lille drøm som et firma med over 90 ansatte, der leverer produkter til over 3200 butikker, distributører og agenter verden over!

A little lovely company laver serier af populære lamper, unikke ordlamper, neonlamper, lys og genstande til børns værelser og flere sæsonbetonede boligindretninger. I sommeren 2016 åbnede de også to "Little Lovely" flagskibsbutikker i centrum af Groningen (Holland) for at gøre drømmen komplet.

Sovedyret er super glade for at have A little lovely company's natlamper og vågelamper, som passer perfekt ind i temaet omkring puttetiden.

Belysning til børneværelset 

Det smarte ved natlamperne er at barnet selv kan tage lampen i hånden uden at brænde sig eller blive blændet. Lampen er nemlig lavet af PVC (plast), som er utroligt børnevenligt og lækkert at røre ved. Inde i lampen er en LED pære. 

Dit barn kan derfor tage lampen med i seng eller bruge den som guide, når barnet skal på wc om natten eller måske skal finde vej ind til dit soveværelse. 

Lampen giver et utroligt hyggelig belysning og barnet vil elske at han / hun kan få lov til at rende rundt med den i hele huset. Når lampen skal slukkes, så giver barnet den bare et lille skub eller dask og så går lyset ud. Det samme gælder når den skal tændes. 

Lamperne fås i mange forskellige størrelser og det er forskelligt hvordan det oplades. 

Du kan få natlamper der egner sig til både pige og dreng - vi har nemlig flagermus, forskellige enhjørning, kanin, spøgelse og flere forskellige skyer. 

Hvordan vælger man den rigtige lampe

Det er helt op til dig og barnet, hvilken slags belysning et børneværelse skal have. En natlampe fra A litttle lovely company er ikke helt nok til hele værelset, da belysningen er en anelse dæmpet. 

Under vores kategori "natlamper til børn" kan du se alle vores natlamper - klik her

Lampen fra A little lovely company er med til at skabe hygge og fungerer derfor ikke på samme måde som en loftlampe. 

Det handler om at finde den stil og udtryk, som man bedst kan lide. Måske man er mere til en sød lille enhjørning der kan hjælpe barnet når der skal læses godnathistorie, eller måske man er mere til rød belysning fra den smilende sky.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.